Kleding Bedrukken

Zeefdruk

Wij voorzien alle kleding en textiel van een logo of beeldmerk; ook de door u aangeleverde textiel. Ontdek de vele decoratie mogelijkheden. Meestal gebruiken we daarvoor zeefdruk. Plastisol inkt wordt dan direct op de textiel gedrukt. Ook als het ingewikkeld wordt, staan wij garant voor kwaliteit. Meerdere kleuren sluitwerk op nylon jassen of paraplu's? Voor ons geen probleem. Voor ieder budget het mooiste resultaat.

In onze textieldrukkerij kunt u aantallen tussen de tien en tienduizend stuks probleemloos en snel laten bedrukken. We drukken tot tien PMS kleuren en ook full color zeefdruk is vanzelfsprekend mogelijk. Ook op donkere kleding verzorgen wij een optimaal drukresultaat.

 
Druktechnieken1

Bijzondere druktechnieken
Naast deze min of meer standaardoplossingen, kunnen wij uw promotiekleding bedrukken met speciale inktsoorten en bijzondere druktechnieken. Het zogenaamde 'high density' drukwerk, kunnen wij in huis produceren. Andere technieken die wij beheersen zijn plastisol transfers, sublimatiedruk, flocktransfers, discharge en bedrukken met inkten op waterbasis.

 
Druktechnieken1

Wilt u iets echt speciaals en u onderscheiden van de rest? Wij bedrukken ook met speciale inkten als glow-in-the-dark, glitter, neon, goud, zilver en metallic. Ook door u aangeleverde textiel kunnen we voor u laten bedrukken in onze drukkerij. De mogelijkheden zijn legio. De keuze is afhankelijk van het soort textiel, het te bedrukken aantal en de kleur van het textiel. Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden. In overleg kunnen we samen bepalen wat voor uw order de beste oplossing is.

 
 
Druktechnieken1 Druktechnieken1
 
Druktechnieken1 Druktechnieken1
 
Druktechnieken1 Druktechnieken1
 
Nieuwsbrief
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.
Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Voor- & Achternaam:
E-mailadres:

Klantenservice

Maandag - vrijdag
8.30-17.00
023 5617595
+31(0)23 5617595