Kleding Borduren

borduren_efteling

Promotiekleding borduren
Naast bedrukken is borduren een prachtige optie. Voor sommige artikelen is borduren overigens beter geschikt. Denkt u hierbij aan caps, badstof handdoeken en fleece. U kunt bij ons alle beeldmerken, emblemen en logo's laten borduren.

 
jacquardinweving

Badstof met uw logo als jacquardinweving
Met jacquardinweven wordt het ontwerp van bijvoorbeeld uw logo over het hele doek ingeweven in de kleur die u wenst. Er worden in ieder geval twee kleuren gebruikt: één voor het doek en één voor het logo. Als u meer ingeweven kleuren wenst, is dat gewoon mogelijk. Handdoeken worden zo op een prachtige manier van uw logo

 
randinweving

Een handdoek met randinweving
Een tweede manier om uw logo op een badhanddoek te verwerken is door hem in de rand in te weven. Boven of onderaan de handdoek wordt een rand gemaakt waarin uw logo geweven is.

 
reliefinweving

Een strandlaken met relieëfinweving
Een laatste methode om bijvoorbeeld uw logo in de handdoek te verwerken is de reliëfinweving. De badstof lusjes worden in verschillende hoogtes ingeweven. Door het hoogteverschil is uw logo zichtbaar. Dit is een zeer subtiele manier om uw logo te presenteren.

 
badtextiel

Badtextiel met een combinatie van deze drie weefmethodes
U kunt natuurlijk ook een combinatie van deze drie methodes kiezen. Er zal een geheel eigen ontwerp badhanddoek ontstaan. Voordat wij tot productie overgaan, ontvangt u van ons een gedetailleerde uitwerking van het ontwerp. Zo krijgt u meteen een goede indruk van hoe uw badhanddoek eruit zal gaan zien.

 
neklabels

Overige mogelijkheden
Behalve de bovengenoemde mogelijkheden voor het bedrukken en borduren zijn er nog talloze opties zoals, strasssteentjes, overzetten van gedrukte of geborduurde neklabels, (siliconen) hangtags, zipperpullers, diverse soorten applicaties, inpakken per stuk etc. Dit is nog maar een kleine selectie, wilt u meer weten mail ons of kom langs, wij helpen u graag!

 
 
Druktechnieken1 Druktechnieken1
 
Nieuwsbrief
Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.
Zo blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Voor- & Achternaam:
E-mailadres:

Klantenservice

Maandag - vrijdag
8.30-17.00
023 5617595
+31(0)23 5617595