Organics/Fairtrade kleding bedrukken

 
T-shirts.nl is beoordeeld met 9.1 / 10 op basis van
195 beoordelingen
stars
Artikel 1 tot en met 21 (van 31 artikelen) Pagina(s) gevonden:  1  2  [Volgende >>] 

T-shirts.nl heeft tevens basics die gemaakt zijn van 100% biologische katoen en die geproduceerd zijn onder maatschappelijk verantwoorde omstandigheden. Onze organic / fairtrade t-shirts voldoen aan strenge eisen die hiervoor zijn opgesteld.

 

Organic/fairtrade t-shirts bedrukken

Organic T-shirts bedrukken doet u voordelig en gemakkelijk bij T-shirts.nl. Bedrukte organic T-shirts vormen het perfecte medium om uw groene boodschap mee uit te dragen. Bovendien is een organic T-shirt net zo makkelijk te bedrukken met bijvoorbeeld uw tekst of logo. Daardoor is het ook erg geschikt als promotiekleding.

 

Organic en fairtade kleding borduren

Organic T-shirts borduren geeft een prachtige luxe uitstraling. U kunt door ons alle beeldmerken, emblemen en logo’s op uw fairtrade laten borduren. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Organic & Fairtrade

100 procent Organic katoen is geteeld zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen. De katoenplant groeit dan weliswaar langzamer. Juist daardoor ontstaan mooie en sterke vezels die zo kenmerkend zijn voor organic katoen. Dat de organic katoen niet met synthetische bestrijdingsmiddelen bespoten wordt, is beter voor het milieu en voor je huid. Het fairtrade keurmerk garandeert een beter leven voor de katoenboeren door o.a. betere arbeidsomstandigheden en een reële prijs. Een prijs die in verhouding staat tot de werkelijke productiekosten. Fairtrade textiel moet daarnaast ook voldoen aan strenge milieueisen.

Groen imago

Steeds meer laten bedrijven hun maatschappelijk betrokkenheid zien. Dan let je vanzelfsprekend ook op de promotionele textiel waarmee je bedrijf naar buiten treedt. Neem een kijkje in onze organic / fairtrade collectie. Ook van organic T-shirts, sweaters en polo’s hebben wij een buitengewone variëteit in kleuren en modellen voorhanden.

De kwaliteit van onze shirts: van reclame kleding tot businessgifts

Voor een eenmalig evenement zoekt u een andere kwaliteit shirt dan voor representatieve bedrijfskleding. De kwaliteit van organic katoen is door het productieproces al hoog. Organic katoenen kleding past bij een duurzaam imago. Bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) past onze fairtrade katoen.

Korte levertijd

Onbedrukte organic/fairtrade t-shirts leveren wij al binnen 1 à 2 werkdagen. Bedrukte of geborduurde organic/fairtrade t-shirts leveren gemiddeld binnen één week bij u af. Van tevoren laten we u dat precies weten. U kunt uw bestelling bij ons in Hoofddorp ophalen maar opsturen is vanzelfsprekend ook mogelijk.

Onze service, uw garantie

Geen uitgebreide en tevreden klantenkring zonder goede service. Vooraf bepalen we de kwaliteit door samples, pasmaten en een drukproef ter goedkeuring te versturen. Daarom zijn er geen verrassingen achteraf.

Organic en fairtrade kleding bestellen, bedrukken of borduren regio Amsterdam

Het assortiment, de variëteit in kleuren, maten en bedrukking bieden u een enorme keuze aan organic en fairtrade shirts. Maar wij bieden meer: het gemak van een online bestelling enerzijds maar als u graag ter plekke wilt komen kijken, dan kan dat ook. Onze vestiging bevindt zich in Hoofddorp. Wij ontvangen u graag met koffie en deskundig advies. Wilt u dus organic kleding bedrukken of borduren in de regio Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden betrouwbaarheid op alle vlakken. Onze website t-shirts.nl vormt daarbij ons uitgangspunt en onze showroom is het ijkpunt. Wij hopen dat u met veel plezier een kijkje neemt naar onze collectie organic en fairtrade kleding.