Wie wij zijn

Dé expert in het leveren en bedrukken van textiel; dat is kort gezegd wie wij zijn.

Wij leveren snel kleding voor promotie, sport, bedrijf en werk.

Ons aanbod is gigantisch: verschillende modellen, kleuren en maten (ook kindermaten); we bieden meer dan duizend artikelen! Voordat u een definitieve keuze maakt, sturen wij u graag een sample in verschillende pasmaten op. U kunt ons ook in onze showroom bezoeken. Verder leveren we altijd snel; zelfs in drukke periodes!

Trots zijn we op de kwaliteit drukwerk en borduring die wij produceren. Onze eigen drukkerij bedrukt binnen één week, probleemloos, vijf tot tienduizend stuks textiel. Onze meest gebruikte drukwijze is zeefdruk met plastisol inkt. Voor als u iets bijzonders wenst, beheersen we een variëteit aan speciale druktechnieken. Glitter, glow‑in‑the‑dark en high density effecten zijn een kleine greep uit het drukassortiment. Met plezier demonstreren wij u alle mogelijkheden van bedrukken en borduren. Ook op door u aangeleverde textiel. Neem alvast eens een kijkje onder het kopje 'bedrukken/borduren'.

Private Label

Misschien heeft u specifieke wensen en eigen ideeën. Mogelijk wilt u zelf in alle vrijheid kleding voor uw bedrijf, evenement of vereniging ontwerpen. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen elk shirt of andere kleding precies volgens uw wens laten maken. Elke gewenste kleur en ieder model is dan mogelijk. De beste manier om met kleding te communiceren, is om het exact zo te maken als u zelf wilt. Wij noemen dit ons ‘Private Label’. Uiteindelijk draagt uw ontwerp uw label: het is zelfs mogelijk om het kleine labeltje in de nek te ‘customizen’ door het te voorzien van uw bedrijfsnaam.

Inter Sportswear is de naam van het bedrijf achter de website T-shirts.nl. In ons twintigjarig bestaan bouwden we een trouwe klantenkring op waar we enorm trots op zijn. KLM, Keune, Plan nederland, Telegraaf, Bodyshop, Unicef, Q8, Radboud universiteit en brandwonden stichting zijn enkele namen. Hun loyaliteit bevestigt voor ons dat we onze snelle levertijd en de kwaliteit van wat we leveren steeds opnieuw weer waarmaken.

In onze showroom ontvangen wij u graag. Met een kopje koffie en vakkundig advies, kunt u rustig rondkijken. U kunt de verschillende modellen bekijken, kleuren vergelijken en materialen voelen.