Bodywarmers bedrukken

 
T-shirts.nl is beoordeeld met 9.1 / 10 op basis van
195 beoordelingen
stars
Artikel 1 tot en met 5 (van 5 artikelen) Pagina(s) gevonden:  1 

 

Bodywarmers zijn er voor alle jaargetijden. Voor een kille zomeravond of juist als extra laag tijdens een koude winterdag. Als extra kleding vóór en na het sporten, maar ook als werkkleding of bedrijfskleding wordt de bodywarmer graag gedragen. Door een bodywarmer te bedrukken kan uw reclameboodschap uitgedragen worden. Daardoor is een bodywarmer enorm geschikt als promotiekleding. Wij hebben alle soorten, smaken én maten bodywarmers voor u. Wij hebben bodywarmers in ontelbaar veel kleuren en we hebben bodywarmers beschikbaar in alle maten voor dames, heren, kinderen en zelfs baby’s.

 

Bodywarmers bedrukken

Een bodywarmer voldoet prima aan alle eisen van bedrijfskleding. Een bodywarmer van goede kwaliteit, die prettig draagt en die voorzien is van uw bedrijfsnaam is een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf. Wij kunnen werkkleding en overige kleding in alle kwaliteiten en maten bedrukken.

Bodywarmers bedrukken voor promotionele doelen
Voor promotiekleding kunnen wij bodywarmers bedrukken met uw bedrijfslogo, uw beeldmerk of embleem. Wellicht heeft u een slogan of motto want ook die zijn prima, in elk formaat, op een bodywarmer te drukken. Met bedrukte bodywarmers krijgt uw promoactie langdurig aandacht. Op beurzen en evenementen kunt u uw medewerkers uniform en representatief aankleden met passende promotiekleding.

Bodywarmers bedrukken; nu ook met speciale effecten!
Kleding bedrukken is de goedkoopste en snelste manier om een bodywarmer van de grote massa te onderscheiden. Onze eigen zeefdrukkerij verzekert u van kwaliteit en snelheid. U kunt aantallen tussen de 5 en 10.000 stuks probleemloos laten bedrukken tot 8 PMS kleuren en met full colour zeefdruk. Ook op donkere kledij verzorgen wij een optimaal drukresultaat. We kunnen goedkoop drukken en een goede kwaliteit leveren. Ook drukwerk in de hoogste printkwaliteit kunnen wij aan en 3D, het zogenaamde ‘high density’ drukwerk, produceren wij in huis. Met speciale inkten kunnen we de shirts bedrukken met metallic, glitter, goud, neon, zilver en ‘glow in the dark’. Weer eens wat anders dan de rest.

 

bodywarmers borduren

Naast zeefdruk is borduren een prachtige optie. Geborduurde bodywarmers hebben een stijlvolle uitstraling. Voor sommige items is borduren gewoon beter. Denk hierbij vooral aan fleece bodywarmers maar ook aan caps en handdoeken. Wij adviseren u graag over de precieze mogelijkheden van borduren.

Bekende merken bodywarmers
Naast een verscheidenheid aan kleuren zoals de navy bodywarmer, bieden we ook een enorme keuze aan kwaliteiten, maten en bekende merken. Wij leveren bijvoorbeeld volgende merken: Slazenger, US Basic, B&C, Sols en Santino.

Private Label bodywarmers
Wellicht vraagt uw bedrijf, evenement of vereniging om een eigen aanpak. Als u volgens speciale wensen en ideeën zelf een bodywarmer wilt ontwerpen, ook dan zit u bij ons goed. Wij maken een bodywarmer precies volgens uw ontwerp. Elke exacte kleur en model zijn mogelijk. Dit heet ons ‘Private Label’. Het private label kan van uw label voorzien worden omdat zelfs het kleine labeltje in de nek te ‘customizen’ is met uw logo.

De kwaliteit van onze bodywarmers: van reclame kleding tot businessgifts
Een bodywarmer voor een eenmalig evenement behoeft een andere kwaliteit bodywarmer dan representatieve bedrijfskleding. Wij bieden u kwaliteit voor elk budget en binnen dat budget nog steeds een ruime keuze. We kunnen goedkope bodywarmers leveren voor eenmalige promotiekleding tot luxe en meer comfortabeler modellen. Deze modellen zijn uitermate geschikt als businessgift of relatiegeschenk. Alle kwaliteitskeuzen tussen deze uitersten in, bezorgen we ook. Uw budget en doel bepalen de gewenste kwaliteit.

Korte levertijd van al onze bodywarmers
Onbedrukte bodywarmers kunnen wij al binnen 1 à 2 werkdagen leveren Bedrukte of geborduurde bodywarmers leveren we in overleg. Meestal kan uw bestelling al binnen één week bij u afgeleverd worden. In Hoofddorp uw bestelling ophalen behoort ook tot de mogelijkheden.

Online bodywarmers bedrukken
Wij geven u een enorme keuze aan bedrukte bodywarmers door een ruim assortiment, veel keuze in kleuren, maten en bedrukking. Onze service gaat verder. Wij bieden het gemak van online bestellen enerzijds en ter plekke komen kijken anderzijds. Dat is pas betrouwbaarheid! Onze website t-shirts.nl vormt ons uitgangspunt, onze showroom het ijkpunt. Wij wensen u veel plezier bij het rondkijken in onze collectie bodywarmers. Of u nu online bodywarmers wilt bestellen of bij ons in de Hoofddorpse showroom komt kijken.