Bodywarmers bedrukken


Bodywarmers bedrukken of borduren? | T-Shirts.nl

Bodywarmers zijn er voor alle jaargetijden. Als promotiekleding is de bodywarmer ideaal voo een kille zomeravond of juist als extra kledinglaag tijdens een koude winterdag. Als extra kleding vóór en na het sporten, maar ook als werkkleding of bedrijfskleding wordt de bodywarmer graag gedragen. Bij het bedrukken van bodywarmers kan uw reclameboodschap uitgedragen worden, waardoor een bodywarmer zeer geschikt is als promotiekleding. Wij hebben alle soorten, smaken én maten bodywarmers voor u. Wij hebben bodywarmers in ontelbaar veel kleuren en alle maten dames bodywarmers, heren bodywarmers en bodywarmers voor kinderen en zelfs baby’s.

 

Bodywarmers goedkoop bedrukken

Een bodywarmer voldoet prima aan alle eisen van bedrijfskleding. Een bodywarmer van goede kwaliteit, die prettig draagt en die voorzien is van uw bedrijfsnaam is een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf. Wij kunnen werkkleding en overige kleding in alle kwaliteiten en maten bedrukken. Voor promotiekleding kunnen wij bodywarmers bedrukken met uw bedrijfslogo, uw beeldmerk of embleem. Wellicht heeft u een slogan of motto want ook die zijn prima, in elk formaat, op een bodywarmer te drukken. Met bedrukte bodywarmers krijgt uw promoactie langdurig aandacht. Op beurzen en evenementen kunt u uw medewerkers uniform en representatief aankleden met passende promotiekleding.

Onze eigen zeefdrukkerij verzekert u van kwaliteit en snelheid. U kunt aantallen tussen de 5 en 10.000 stuks probleemloos laten bedrukken tot 8 PMS kleuren en met full colour zeefdruk. Ook op donkere kledij verzorgen wij een optimaal drukresultaat. We kunnen goedkoop drukken en een goede kwaliteit leveren.

Bodywarmers borduren

Naast zeefdruk is bodywarmers borduren een prachtige optie. Geborduurde bodywarmers hebben een stijlvolle uitstraling. Voor sommige items is borduren gewoon beter. Denk hierbij vooral aan fleece bodywarmers maar ook aan het borduren van petjes en het borduren van handdoeken.

Bekende merken bodywarmers
Naast een verscheidenheid aan kleuren zoals de navy bodywarmer, bieden we ook een enorme keuze aan kwaliteiten, maten en bekende merken. Wij leveren bijvoorbeeld volgende merken: Slazenger, US Basic, B&C, Sols en Santino.

Private Label bodywarmers
Wellicht vraagt uw bedrijf, evenement of vereniging om een eigen aanpak. Als u volgens speciale wensen en ideeën zelf een bodywarmer wilt ontwerpen, ook dan zit u bij ons goed. Wij maken een bodywarmer precies volgens uw ontwerp. Elke exacte kleur en model zijn mogelijk. Dit heet ons ‘Private Label’. Het private label kan van uw label voorzien worden omdat zelfs het kleine labeltje in de nek te ‘customizen’ is met uw logo. Een bodywarmer voor een eenmalig evenement behoeft een andere kwaliteit bodywarmer dan representatieve bedrijfskleding. Wij bieden u kwaliteit voor elk budget en binnen dat budget nog steeds een ruime keuze. We kunnen goedkope bodywarmers leveren voor eenmalige promotiekleding tot luxe en meer comfortabeler modellen. Deze modellen zijn uitermate geschikt als businessgift of relatiegeschenk. Alle kwaliteitskeuzen tussen deze uitersten in, bezorgen we ook. Uw budget en doel bepalen de gewenste kwaliteit.

Bodywarmers bedrukken bij T-shirts.nl

Onbedrukte bodywarmers kunnen wij al binnen 1 à 2 werkdagen leveren. Bedrukte of geborduurde bodywarmers leveren we in overleg. Meestal kan uw bestelling al binnen één week bij u afgeleverd worden. In Hoofddorp het assortiment bekijken en/of uw bestelling ophalen behoort ook tot de mogelijkheden. Vóór de definitieve bestelling bepalen we gezamenlijk de kwaliteit door samples, pasmaten en een drukproef ter goedkeuring te versturen.

Kom langs in onze showroom in Hoofddorp (regio Amsterdam), vraag direct online een offerte aan of neem contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag over alle mogelijkheden voor uw promotiekleding!