Open filters

Fleece Truien heren


Heren fleece truien bedrukken of borduren? 

Wij hebben een mooi aanbod dames fleece truien en heren fleece truien die ideaal zijn om te bedrukken of te borduren. Sinds de opkomst van fleece eind jaren negentig, is het niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Door de breiwijze is fleece kleding sterk isolerend en daardoor lekker warm om te dragen. Fleece wordt het meest gebruikt om er truien, jassen, vesten en bodywarmers van te maken. Fleece wordt bij allerlei gelegenheden en evenementen gedragen. Niet alleen als sportkleding, maar ook als werkkleding of bedrijfskleding wordt een fleece trui gewaardeerd. Daarmee kan een fleece trui een perfect medium zijn om een boodschap mee uit te dragen.

Heren fleece truien bedrukken

Allerlei soorten en maten fleece jacks, fleece vesten en fleece truien hebben wij in ons assortiment. Waterdicht, windbestendig, met lange mouwen of juist zonder? Moeten er zakken inzitten, wel of niet voorzien van ritsen; een aanrijgsnoer met stoppers aan de onderzijde? Graag helpen wij u een keuze te maken uit deze enorme verscheidenheid aan mogelijkheden.

Fleece truien bedrukken: van reclame kleding tot businessgifts
Wij bieden u een ruime keuze aan kwaliteit voor ieder budget. We kunnen goedkope fleece truien leveren voor eenmalige promotiekleding tot luxe en comfortabele micro-fleece modellen die winddicht en waterdicht zijn en toch ademen. Deze modellen zijn wellicht meer geschikt zijn als businessgift of relatiegeschenk. En natuurlijk bieden we ook alle kwaliteiten ertussen in. Uw budget en doelstelling bepalen de kwaliteit die u wenst.

Niet alle fleece in geschikt om te bedrukken. Vooral de gladde fleece shirts zijn goed bedrukbaar. Soms is borduren echter een meer geschikte optie.

Heren fleece truien borduren

Fleece truien borduren is een prachtige optie. Geborduurde fleece heeft een luxe uitstraling. Voor sommige artikelen is borduren gewoonweg beter geschikt. Alle beeldmerken, emblemen en logo’s zijn te borduren. Graag adviseren wij u over de precieze mogelijkheden.

Private Label fleece kleding
Wellicht heeft u zelf wensen en ideeën en wilt u in alle vrijheid zelf fleece kleding ontwerpen. Ook dan kunt u bij ons terecht. Volgens uw wens maken wij precies dát fleece jack of fleece trui die u voor ogen heeft. Elke kleur en ieder model is mogelijk: the sky is the limit! Wij noemen dit ons ‘Private Label’, hoewel het ontwerp uiteindelijk uw label draagt. Zelfs het kleine labeltje in de nek te ‘customizen’ door het te voorzien van uw bedrijfsnaam.

Korte levertijden
Onbedrukte fleece kunnen wij al binnen 1 à 2 werkdagen leveren. Uw geborduurde of bedrukte fleece leveren we in overleg. Gemiddeld kan uw bestelling al binnen één week bij u geleverd worden. U kunt uw bestelling ook in Hoofddorp bij ons ophalen. We bepalen vooraf de kwaliteit door samples, pasmaten en een drukproef ter goedkeuring te versturen.

Komt u langs in onze showroom of vraagt u online uw offerte aan?
Wij bieden u het gemak van online winkelen, maar ook een fysieke vestiging voor wanneer u behoefte heeft aan advies, ons assortiment van dichtbij wilt bekijken of voor het ophalen van uw bestelling.

Kom eens langs in onze showroom in Hoofddorp of vraag online uw offerte aan! Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van het bedrukken of borduren van fleece truien. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen, wij staan voor u klaar.