Handschoenen bedrukken


Handschoenen bedrukken of borduren? | T-Shirts.nl

‘s Winters kan niemand zonder: een goed paar handschoenen. Ze worden voornamelijk buiten op straat gebruikt en zijn daarom goed zichtbaar voor anderen. U herinnert zich vast de Unox muts en handschoenen. Iedereen heeft het graag lekker warm met goede handschoenen. Een sjaal, muts en handschoenen zijn makkelijk te bedrukken. Prima geschikt als warme promotiekleding.

Handschoenen bedrukken

Handschoenen bedrukken doet u voordelig en gemakkelijk bij T-shirts.nl. Alle textiel is door ons te bedrukken en van een logo of tekst te voorzien. Dat kan bij ons ook online. Wij drukken in onze eigen zeefdrukkerij. Daardoor garanderen we hoge kwaliteit en snelheid. We bedrukken zonder problemen aantallen tussen de vijf en 10.000 stuks. We kunnen tot 8 PMS kleuren en ook full colour zeefdrukwerk drukken. Donkere textiel heeft extra aandacht nodig en ook dan zorgen wij voor een optimaal drukresultaat. Door onze concurrerende prijzen kunnen we goedkoop bedrukken. Wij bedrukken ook met speciale inktsoorten en bijzondere druktechnieken. Zo drukken wij ook in de allerhoogste printkwaliteit. 3D, het zgn. ‘high density’ drukwerk, produceren wij in huis. We kunnen ook met speciale inkten als neon, glow in the dark, goud, glitter, zilver en metallic de handschoenen bedrukken. Ook textiel die u ons aanlevert, kunnen we voor u laten bedrukken in onze drukkerij.

Handschoenen bedrukken: van reclame tot businessgifts

Voor een eenmalige korte actie wenst u een andere kwaliteit dan voor representatieve bedrijfskleding. Wij bieden u keuze aan kwaliteit voor ieder budget. We kunnen goedkope handschoenen leveren voor eenmalige promotiekleding tot luxe en comfortabele modellen die als businessgift of relatiegeschenk geschikt zijn. En alles ertussen in. We gaven al aan dat de kwaliteit de prijs bepaalt. Wij leveren een redelijke kwaliteit handschoenen tegen een lage prijs. Alle goedkope handschoenen kunnen we goedkoop bedrukken.

Handschoenen borduren

Handschoenen borduren is naast zeefdrukwerk een geweldige mogelijkheid. Geborduurde handschoenen hebben een luxueuze uitstraling. Voor sommige materialen als fleece handschoenen is borduren beter geschikt dan bedrukken. Wij kunnen alle beeldmerken, emblemen en logo’s borduren. We adviseren u graag en vrijblijvend.

Handschoenen in alle soorten en maten
We leveren allerlei modellen handschoenen in verschillende materialen als fleece of gebreid polyacryl. Wij hebben allerlei soorten en maten handschoenen in een onnoemelijke hoeveelheid kleuren beschikbaar. Wij assisteren u graag bij het maken van een keuze uit de collectie. Wij hebben altijd de geschikte kwaliteit promotioneel textiel voor u. Handschoenen als bedrijfskleding, voor uw vereniging of voor een promotionele actie. Voor promotionele activiteiten kunnen wij winterspullen voorzien van ieder embleem of vignet. Zet uw promoactie in de belangstelling zoals Unox doet met bedrukte mutsen, handschoenen en sjaals.

Handschoenen bekijken of direct online bestellen

Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Hoofddorp voor advies en koffie. Wij begrijpen het als u eerst wilt zien wat u bestelt. Online bestellen kan ook: supersnel en net zo betrouwbaar. Natuurlijk sturen we ook samples toe zodat u de maat en kleur precies kunt bepalen.

Handschoenen bedrukken, borduren & bestellen regio Amsterdam

Onbedrukte handschoenen bezorgen wij al binnen 1 à 2 werkdagen. Uw bedrukte of geborduurde handschoenen leveren we in overleg; gemiddeld al binnen één week. Wij bieden u graag meer dan een groots assortiment met een variëteit in kleuren, maten en bedrukking: wij combineren het gemak van een online bestelling enerzijds maar geven u de mogelijkheid om ter plekke te komen kijken. Wij ontvangen u graag met koffie en deskundig advies in onze fysieke vestiging in Hoofddorp.Wilt u dus handschoenen bedrukken of borduren in de regio Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij wensen u veel plezier bij het rondkijken in onze collectie.