Keycord bedrukken


Keycords bedrukken? | T-Shirts.nl

Keycords, lanyards, of sleuteltouwen zijn benamingen voor een lint waaraan sleutels, de mobiele telefoon of bijvoorbeeld toegangspasjes handig om de nek gehangen kunnen worden. Bij veel manifestaties krijgen bezoekers een keycord uitgereikt. Op het lint is een tekst of logo te drukken. Ieder festival of beurs heeft een eigen keycord. Vaak worden keycords al bij de entree uitgedeeld zodat bezoekers hun entreebewijs makkelijk bij zich kunnen dragen. Een keycord kan in veel kleuren en lintbreedtes geleverd worden.

 

Keycords bedrukken

Keycords bedrukken doet u voordelig en gemakkelijk bij T-shirts.nl. Voor alle soorten en maten keycords moet u bij ons zijn. Een breed lint of juist smal en verschillende soorten bevestigingshaken. Wij hebben alle soorten en smaken keycords voor u. In alle kleuren van de regenboog. Wilt u keycords bedrukken met uw eigen bedrijfslogo. Voor uw werknemers kan een keycord deel uitmaken van de bedrijfsidentiteit. Een keycord kan handig zijn als ze op de beurs staan of als uw gebouw verschillende toegangspoorten kent waarvoor een toegangspas vereist is. Het keycord kan snel en gemakkelijk bedrukt worden met uw bedrijfslogo.

Keycords bedrukken voor promotionele doeleinden

Het is goed mogelijk dat u andere mogelijkheden voor de keycord ziet. Wellicht denkt u aan een promotionele actie. Wij hebben altijd de passende kwaliteit promotionele keycord voor u. Wij kunnen de hele keycord voor u bedrukken.

Bedrukken Keycords: ook bijzondere effecten mogelijk!

Bedrukken is de goedkoopste en snelste manier om een keycord van een logo te voorzien. Dat kan bij ons zelfs online. In onze eigen zeefdrukkerij weten we zeker dat we maximale kwaliteit en snelheid kunnen garanderen. Aantallen tot 10.000 zijn voor ons geen probleem. Voor full colour zeefdruk en maximaal 8 PMS kleuren draaien wij onze hand niet om. Op een donkere ondergrond letten wij op een optimaal drukresultaat. Door onze concurrerende prijzen kunnen we goedkoop bedrukken. Met speciale inkten kunnen we een keycord bedrukken met neon, goud, ‘glow in the dark’, glitter, zilver en metallic. Ook de door u aangeleverde textiel bedrukken we voor u in onze drukkerij.

Goedkope keycords

We bieden keycords aan in alle prijsklassen. De kwaliteit bepaalt de prijs van de keycord. Wij leveren alle kwaliteiten. Wij kunnen een goedkoop keycord van redelijke kwaliteit leveren. Alle goedkope promo keycords kunnen we ook goedkoop bedrukken. Voor bijvoorbeeld een relatiegeschenk zijn brede keycords van zware kwaliteit wellicht meer geschikt. En alle kwaliteiten ertussen in leveren we natuurlijk ook. Budget en doelstelling bepalen zo de kwaliteit die u wenst.

Goedkope keycords

Wij hebben een uitgebreide en tevreden klantenkring opgebouwd in de ruim twintig jaar dat we bestaan. Dat hebben we bereikt door veel aandacht aan goede service te besteden. Voorafgaand aan de definitieve bestelling bepalen we de kwaliteit door samples, pasmaten en een drukproef ter goedkeuring te versturen.

 

Keycords bedrukken & bestellen regio Amsterdam

Naast onze webshop beschikken wij over een fysieke vestiging in hoofddorp. Wilt u dus keycords bedrukken in de regio Amsterdam? Dan bent u bij ons van harte welkom om de collectie bekijken. Wij ontvangen u graag met een kopje koffie en, desgewenst, advies. Snel en makkelijk online keycords bestellen kan ook. Een sample opsturen om kleur en drukkwaliteit precies te bepalen, doen we natuurlijk graag voor u. Onbedrukte keycords kunnen we binnen 1-2 werkdagen leveren. Bedrukte keycord leveren we in overleg maar worden meestal binnen één week bij u geleverd. U kunt uw bestelling bij ons in Hoofddorp ophalen. Naar u opsturen vanzelfsprekend ook. Wij zijn een groothandel en leveren daarom geen enkele stuks.