Open filters

American Apparel


American Apparel kleding bedrukken
American Apparel is wereldwijd één van de bekendste producenten van basic kleding zoals T-shirts, sweaters, tanktops en broeken in een grote diversiteit aan kleuren, hoogwaardige materialen en modellen. Denk aan oversized shirts, racerback tops en shirts met raglan mouwen. Het assortiment bestaat uit dames-, unisex-, en kinderkleding. American Apparel bestaat sinds 1989 en is van oorsprong Canadees en sinds 1997 gevestigd in Amerika. Het merk staat bekend om de kwaliteit en de modern sportieve stijl. De kleding is perfect geschikt voor werk- en bedrijfskleding en voor casual promoties op bijvoorbeeld festivals of feesten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
De gehele collectie wordt maatschappelijk verantwoord geproduceerd met respect voor mens en omgeving. American Apperal gebruikt een unieke manier om afvalwater te zuiveren; het ‘Biotop system’. Een aantal aaneengesloten lagoons filteren het water dat gebruikt wordt voor kledingproductie.

American Apparel collectie
T-shirts.nl biedt een ruim assortiment urban American Apparel kleding. Kies voor zeefdruk of transferdruk in alle mogelijke kleurcombinaties. Borduren van de American Apparel kleding behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Bedrukte American Apparel T-shirts, sweaters of hoodies?
Op deze pagina vindt u ons aanbod American Apparel kleding die wij voor u kunnen bedrukken of borduren. U kunt online een offerte aanvragen door bij het artikel van uw keus het aantal, de maten, kleuren en type bewerking te kiezen. In enkele stappen is uw offerte aangevraagd. Of neem contact op via info@t-shirts.nl

Private label kleding
Wij kunnen voor u uw American Apparel private label collectie produceren voor bijvoorbeeld uw eigen T-shirtlijn. Onze in-house DTP afdeling ontwerpt in overleg met u de bedrukking of het borduursel. U kunt een neklabel en hangtag met uw logo laten bevestigen. Hier vindt u meer informatie over private label kleding.