Mutsen bedrukken


Mutsen bedrukken of borduren?

In de kou zoals afgelopen winter kan niemand zonder: een goede sjaal met muts en handschoenen. Een sjaal en muts worden voornamelijk buiten op straat gebruikt en zijn daarom goed zichtbaar voor veel andere mensen. U herinnert zich vast de Unox muts en sjaal. Van jong tot oud en arm en rijk: iedereen heeft het graag comfortabel warm met een goede muts. Een sjaal, muts en natuurlijk ook handschoenen kunnen goed gebruikt worden om uw boodschap op weer te geven. Ze zijn makkelijk te bedrukken met een bedrijfslogo of andere afbeelding. Prima geschikt dus als promotiekleding in de winter en passend bij elk bedrijf en ieder evenement.

Mutsen, sjaals en handschoenen bestaan in een enorme hoeveelheid soorten en maten. Wat u ook zoekt, wij hebben die ene muts voor u. Of u nu een balaclava, beanie, of model met oorwarmers zoekt. We leveren allerlei modellen in verschillende materialen als teddy, fleece of gebreid polyacryl. Wij hebben allerlei soorten en maten mutsen voor u. In een onnoemelijke hoeveelheid kleuren. Wij assisteren u graag bij het maken van een keuze.

Mutsen bedrukken

Als u een muts zoekt die past bij uw bedrijfskleding, dan is ook het draagcomfort belangrijk. Een muts moet dan van goede kwaliteit zijn en prettig dragen. Bovendien moet uw bedrijfsnaam erop gedrukt kunnen worden. Mutsen als bedrijfskleding, een muts voor uw vereniging of winterspullen voor een promotionele actie. Wij kunnen een muts en sjaal voorzien van ieder embleem of logo. Geef uw promoactie onvergetelijke aandacht zoals Unox doet met bedrukte mutsen, wanten en sjaals. Op buitenbeurzen en evenementen kunt u uw medewerkers passend kleden in representatieve kleding.

Mutsen borduren

Borduren is naast zeefdrukwerk een geweldige mogelijkheid. Geborduurde mutsen hebben een luxueuze uitstraling. Voor sommige artikelen als fleece mutsen is borduren beter geschikt dan bedrukken. Dat heeft met het materiaal te maken. Wij kunnen mutsen borduren met alle beeldmerken, emblemen en logo’s. We adviseren u graag en vrijblijvend over wat precies mogelijk is.

Private Label mutsen
Soms kunt u toch niet net die muts of sjaal vinden die u voor ogen heeft. Met precies die kleurstelling van uw bedrijf of het model dat bij uw evenement of vereniging past. Ook dan zit u bij ons goed. Wij kunnen een muts of sjaal precies zo maken als dat u voor ogen heeft. Iedere kleur en elk model is mogelijk. Dit is ons ‘Private Label’. Ten slotte draagt uw ontwerp ook uw label want zelfs het kleinste labeltje kunnen we voorzien van uw bedrijfsnaam.

Onze levertijden
Onbedrukte mutsen en sjaals bezorgen wij al binnen 1 à 2 werkdagen. Uw bedrukte of geborduurde muts leveren we in overleg; gemiddeld binnen & één week. Opsturen of ophalen in Hoofddorp; wat u wenst!

Komt u langs in onze showroom of vraagt u uw offerte online aan?
Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Hoofddorp. Met een kopje koffie en deskundig advies zullen we u rondleiden. Wij begrijpen het als u eerst wilt zien wat u bestelt. Natuurlijk sturen we ook samples toe zodat u de maat en kleur precies kunt bepalen. Onze hoge kwaliteit zeefdrukwerk tonen we ook graag middels een monster. Online bestellen kan ook: supersnel en zeer betrouwbaar. Vraag direct uw maatwerk offerte aan. U kunt bij ons ook terecht voor het bedrukken van andere soorten textiel, zoals t-shirts, polo's en sweaters