Paraplu's bedrukken


Paraplu's bedrukken? | T-Shirts.nl

Voor alle maten en soorten paraplu’s kunt bij ons terecht. Of u nu een grote golfparaplu zoekt of een stormbestendige paraplu. Zoekt u een normale paraplu, een kleine opvouwbare paraplu of juist een automatisch exemplaar. Wij hebben paraplu’s in alle kleuren van de regenboog en beschikbaar in alle maten. Vergeet ook niet de mogelijkheden van de poncho! Wij helpen u graag met het bepalen van een keuze.

Regen en slecht weer: niet ons favoriete weertype. Maar wel een prachtig moment voor naamsbekendheid. Als het regenachtig is, kunnen mensen niet zonder paraplu of poncho. Paraplu’s zijn er in alle soorten en maten. Een paraplu is geschikt om een boodschap mee uit te dragen. Een paraplu is namelijk gemakkelijk te bedrukken met bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Elk bedrijf zou standaard een bedrukte paraplu moeten hebben. U bent enorm attent als u uw klant een paraplu aanbiedt wanneer hij uw bedrijf met slecht weer verlaat. Overigens wordt een paraplu ook steeds vaker als persoonlijk zonnescherm ingezet!

Paraplu’s bedrukken

Paraplu’s bedrukken doet u snel en voordelig bij T-shirts.nl. Of u nu een promotie-paraplu voor een actie zoekt, als een relatiegeschenk voor uw personeel of denkt aan een business gift. Wij hebben altijd de passende kwaliteit paraplu voor u. Voor promotionele doeleinden kunnen we paraplu’s bedrukken met ieder denkbaar logo. Ook een slogan is prima op een paraplu te drukken. Het formaat maakt ons niet uit.

Bedrukken van een paraplu; ook bijzondere effecten mogelijk!
Wij kunnen alle textiel bedrukken en op die manier voorzien van een logo. Wij hebben een eigen zeefdrukkerij wat kwaliteit en snelheid waarborgt. Onze prijzen zijn enorm concurrerend waardoor we goedkoop bedrukken kunnen. Grote vlakken op paraplu’s bedrukken wij moeiteloos. Met speciale inktsoorten en met bijzondere druktechnieken bereiken we unieke effecten op uw paraplu. Speciale inkten als ‘glow in the dark’, glitter, neon, goud, zilver en metallic geven prachtige effecten. Ook door u aangeleverde textiel kunnen we voor u bedrukken.

Paraplu kwaliteit: van promotieparaplu tot businessgifts
Voor een eenmalig evenement zoekt u een andere kwaliteit paraplu dan voor bijvoorbeeld een businessgift. Wij bieden u een enorme keuze in kwaliteit en prijs. We kunnen goedkope paraplu’s leveren maar ook grote en automatische modellen die het goed doen als businessgift of relatiegeschenk. En natuurlijk alle kwaliteiten ertussen in. Uw budget en doel bepalen de kwaliteit die u wenst. 

Goedkoop paraplu's bedrukken?
Wij kunnen goedkoop een nette kwaliteit paraplu of poncho leveren, geschikt voor bijvoorbeeld een promotiecampagne. Elke goedkope promoparaplu kunnen we ook goedkoop bedrukken.

Bekende klanten die onze paraplu's kochten
Wij hebben al heel veel klanten geholpen in ons 20 jarige bestaan. Tot onze tevreden klantenkring rekenen we grote bedrijven Scotch & Soda, Teva, Crocs en KLM. Wij zijn een groothandel en leveren daarom geen enkele stuks.

Onze collectie textiel accessoires
Bent u al bekend met onze andere accessoires? Laat bij ons voordelig o.a. uw petjes bedrukken of tassen bedrukken. Leuk als relatiegeschenk of als cadeau voor uw collega's! Of een goede manier om uw bedrijf te promoten op een beurs of ander zakelijk evenement.

Komt u langs of vraagt u online uw offerte aan?
Wilt u dus paraplu’s bedrukken of borduren in de regio Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De koffie staat klaar! Maar langskomen hoeft niet: natuurlijk kunnen we ook samples opsturen zodat u de maat, kleur en kwaliteit goed kunt bepalen. U kunt ook te allen tijde vrijblijvend online een offerte aanvragen. Wat u wenst!