Open filters

Poloshirts dames


Dames polo's bedrukken

T-shirts.nl is de partner voor het laten borduren of bedrukken van dames poloshirts. Wij hebben een eigen DTP afdeling waar we uw ontwerp kunnen uitwerken. Poloshirts borduren of poloshirts bedrukken is een zeer leuk initiatief om representatief mee te zijn. 

Voor promotionele doeleinden kunnen wij poloshirts borduren met elk voorstelbaar logo, beeldmerk of embleem. Uw actie houdt langdurig zijn attentiewaarde met uw eigen poloshirts. Wij borduren ieder poloshirt netjes, snel en goed. Poloshirts bedrukken is de goedkoopste en snelste manier om deze shirts te personaliseren. Wij bieden ook een uitgebreide collectie heren polo's

Dames polo's borduren

Wij kunnen, naast bedrukken, ook uw dames polo's borduren. Een subtiel en luxe alternatief voor bedrukken.

Onze levertijden
Voor bedrukte of geborduurde polo’s overleggen we altijd eerst over de precieze levertijd. Gemiddeld kan ook deze bestelling binnen één week a twee weken bij u geleverd worden. 

Komt u langs in onze showroon of vraagt u online uw offerte aan?
Sommige klanten zweren bij het gemak van online bestellen. Anderen komen juist graag langs om zelf een keuze te maken en de keuze aan kleuren zelf te ervaren. Wij begrijpen het als u eerst wilt zien wat u bestelt. In onze showroom in Hoofddorp (regio Amsterdam) kunt u terecht voor ideeën en advies omtrent polo shirts borduren of poloshirts bedrukken.

Aan onze online klanten kunnen we natuurlijk samples opsturen om de maat en de exacte kleur te bepalen Wij vertellen u graag over de mogelijkheden voor het laten bedrukken of borduren van poloshirts. 

Bekijk onze contactgegevens en laat onder meer een offerte op maat maken.