Open filters

Poloshirts heren


Heren polo's bedrukken

T-shirts.nl is de partner voor het laten bedrukken van poloshirts. Op T-shirts.nl treft u een omvangrijk aanbod poloshirts die u naar hartelust kunt laten designen door ons. Polo's borduren of een poloshirt bedrukken is een zeer leuk initiatief om representatief mee te zijn. Uiteraard voorzien wij u graag van advies in de zoektocht naar bijvoorbeeld representatieve bedrijfskleding met uw bedrijfsnaam en bedrijfslogo.

Voor promotionele doeleinden kunnen wij poloshirts borduren met elk voorstelbaar logo, beeldmerk of embleem. Hoort bij uw evenement een slogan of motto? Ook die borduren wij in elk gewenst formaat op een polo. Uw actie houdt langdurig zijn attentiewaarde met borduurde poloshirts. Wij borduren ieder poloshirt netjes, snel en goed. Wij bieden trouwens ook een uitgebreide collectie dames polo's.

Poloshirts bedrukken is de goedkoopste en snelste manier om dit type shirts te personaliseren. 

Heren polo's borduren

Borduren van een heren polo is een mooi alternatief voor bedrukken. Bekijk onze mogelijkheden voor het borduren van kleding en polo's.

Onze levertijden
Voor bedrukte of geborduurde polo’s overleggen we altijd eerst over de precieze levertijd. Gemiddeld kan ook deze bestelling binnen één week á twee weken bij u geleverd worden. De keuze in kleuren, maten en bedrukking geven u enorm veel mogelijkheden.

Komt u langs in onze showroom of vraagt u online uw offerte aan?
Sommige klanten zweren bij het gemak van online bestellen. Anderen komen juist graag langs om zelf een keuze te maken en de keuze aan kleuren zelf te ervaren. Wij begrijpen het als u eerst wilt zien wat u bestelt. In onze showroom in Hoofddorp (regio Amsterdam) kunt u terecht voor ideeën en advies omtrent poloshirts borduren of poloshirts bedrukken.

Aan onze online klanten kunnen we natuurlijk samples opsturen om de maat en de exacte kleur te bepalen Wij vertellen u graag over de mogelijkheden voor het laten bedrukken of borduren van poloshirts.

Bekijk onze contactgegevens en laat onder meer een offerte op maat maken.