Open filters

Poloshirts dames


Poloshirts borduren - Inter Sportswear is de partner voor het laten borduren of bedrukken van poloshirts. Op T-shirts.nl treft u een omvangrijk aanbod poloshirts die u naar hartelust kunt laten designen door ons. Poloshirts borduren of poloshirts bedrukken is een zeer leuk initiatief om representatief mee te zijn. Uiteraard voorzien wij u graag van advies in de zoektocht naar bijvoorbeeld representatieve bedrijfskleding met uw bedrijfsnaam en bedrijfslogo.

Voor promotionele doeleinden kunnen wij poloshirts borduren met elk voorstelbaar logo, beeldmerk of embleem. Hoort bij uw evenement een slogan of motto? Ook die borduren wij in elk gewenst formaat op een polo. Uw actie houdt langdurig zijn attentiewaarde met borduurde poloshirts. Wij borduren ieder poloshirt netjes, snel en goed.

Poloshirts bedrukken in plaats van borduren

Poloshirts bedrukken is de goedkoopste en snelste manier om deze shirts te personaliseren. Wij kunnen poloshirts bedrukken met speciale inktsoorten en met bijzondere druktechnieken.

Poloshirts borduren of bedrukken - levertijd

Poloshirts borduren doet u het snelste bij T-shirts.nl. Voor bedrukte of geborduurde polo’s overleggen we altijd eerst over de precieze levertijd. Gemiddeld kan ook deze bestelling binnen één week a twee weken bij u geleverd worden. De keuze in kleuren, maten en bedrukking geven u enorm veel mogelijkheden.

Poloshirts laten borduren regio Amsterdam

Sommige klanten zweren bij het gemak van online bestellen. Anderen komen juist graag langs om zelf een keuze te maken en de keuze aan kleuren zelf te ervaren. Wij begrijpen het als u eerst wilt zien wat u bestelt. In onze showroom in Hoofddorp (regio Amsterdam) kunt u terecht voor ideeën en advies omtrent poloshirts borduren of poloshirts bedrukken. Aan onze online klanten kunnen we natuurlijk samples opsturen om de maat en de exacte kleur te bepalen We hopen in ieder geval dat u belt, online bestelt of even langskomt op ons hoofdkantoor. Wij vertellen u graag de mogelijkheden voor het laten bedrukken of borduren van poloshirts. Bekijk onze contactgegevens en laat onder meer een offerte op maat maken.