Schorten bedrukken


Schorten bedrukken of borduren?

Schorten worden gebruikt om kleding te bescherming. Vooral bij huishoudelijke klussen als koken. Ook bij het barbecueën wordt vaak een schort gebruikt. Schorten en sloven zijn er in veel soorten en maten. Werd het schort oorspronkelijk door huisvrouwen tijdens het huishouden gebruikt, inmiddels is het dragen van een schort of sloof een culinair statement. Niet alleen in de keuken of bij de BBQ, maar ook als werkkleding of bedrijfskleding is een goed schort soms onontbeerlijk. Doordat een schort of sloof gemakkelijk te bedrukken is, is die goed bruikbaar voor reclamedoeleinden of als promotiekleding.

Schorten bedrukken

Schorten bedrukken doet u snel en voordelig bij T-shirts.nl. Zoekt u geschikte bedrijfskleding voor uw werknemers? Schorten of sloven die prettig dragen en representatief uw bedrijf presenteren? Wij kunnen uw bedrijfsnaam eenvoudig op schorten bedrukken. Wij kunnen desgewenst naast schorten al uw werkkleding en andere bedrijfskleding bedrukken.

Schorten bedrukken voor promotionele doeleinden
Voor promotionele doeleinden kunnen wij uw schort of sloof voorzien van elk bedrijfslogo, beeldmerk, embleem of vignet. Ook een motto of slogan is goed in elke gewenste maat op een schort te drukken. Uw promoactie behoudt maximale aandacht met een bedrukt schort. Ook op beurzen en culinaire evenementen kunt u uw medewerkers kleden in representatieve promotiekleding.

Schorten borduren

Schorten borduren is een prachtige optie als een schort er luxe uit moet zien. Een geborduurde schort of sloof heeft een luxueuze uitstraling. U kunt bij ons alle emblemen en beeldmerken laten borduren. We praten u graag bij over de mogelijkheden.

De schorten / sloven collectie
Voor verschillende gelegenheden en evenementen hebben we verschillende soorten schorten. Moet het hip en trendy zijn of is bescherming het primaire doel. Een zak erop of juist niet? Graag een split, een schort of een sloof? Wij hebben alle verschillende soorten en smaken voor u. Een bakkerssloof, een schoenmakersschort, een Franse sloof, een hobbyschort of juist een kinderschort zodat de kids lekker kunnen knutselen? Wij hebben ze allemaal in alle mogelijke kleuren beschikbaar. Wij helpen u graag een keuze te maken uit onze collectie!

Schorten kwaliteit: van reclamekleding tot businessgifts
Een eenmalig evenement vraagt om een andere kwaliteit schort of sloof dan representatieve bedrijfskleding. Wij hebben een ruime keuze kwaliteiten voor ieder budget. We kunnen goedkope sloven leveren voor eenmalige promotiekleding tot prachtige representatieve modellen die goed geschikt zijn als bedrijfskleding maar ook als businessgift of relatiegeschenk. Natuurlijk hebben we ook alle kwaliteiten ertussen. Uw budget en uw doelstelling bepalen de gewenste kwaliteit.

Goedkope schorten
We noemden al dat de kwaliteit de prijs van een schort of sloof bepaalt. Wij kunnen u alle kwaliteiten leveren. Wij kunnen goedkoop een redelijke kwaliteit sloof leveren die geschikt is voor bijvoorbeeld promotietextiel. Elke goedkope sloof kunnen we ook goedkoop bedrukken.

Korte levertijden
Onbedrukte sloven en schorten leveren wij al binnen maximaal 2 werkdagen. Uw bedrukte of geborduurde sloof leveren we in overleg bij u af. Gemiddeld kan dat binnen één week. U kunt uw bestelling overigens ook zelf bij ons in Hoofddorp ophalen. Geen uitgebreide en tevreden klantenkring zonder goede service te leveren. We komen vooraf de kwaliteit overeen door samples, pasmaten en een drukproef ter goedkeuring te versturen.

We kunnen meer!
Bent u al bekend met ons andere assortiment textiel accessoires? Wij kunnen voor u bijvoorbeeld tassen bedrukkenpetjes bedrukken of paraplu's bedrukken. Leuk als relatiegeschenk of als cadeau voor uw collega's! 

Komt u langs in onze showroom of bestelt u liever online?
De collectie met een variëteit aan kleuren, maten en bedrukking biedt u een enorme keuze aan bedrukte schorten en sloven. Maar wij bieden u ook het gemak van een online bestelling en de mogelijkheid om ter plekke te komen kijken. Wij ontvangen u graag met koffie en deskundig advies in onze vestiging in Hoofddorp. Uiteraard kunt u ook direct online een offerte aanvragen.