Sjaals bedrukken


Sjaals bedrukken of borduren? | T-Shirts.nl

Herinnert u zich nog de kou van afgelopen winter? Een winter waarin een goede sjaal, muts en handschoenen onontbeerlijk waren. Iedereen heeft het graag comfortabel warm met een goede sjaal. Een sjaal en muts worden voornamelijk buiten op straat gebruikt en zijn daarom goed zichtbaar voor anderen. U herinnert zich vast de Unox muts en sjaal. Een sjaal, muts en natuurlijk ook handschoenen kunnen goed gebruikt worden om uw boodschap op over te brengen. U kunt gemakkelijk sjaals bedrukken. Prima geschikt dus als winterse promotiekleding en passend bij elk bedrijf.

Mutsen, sjaals en handschoenen bestaan in een enorme hoeveelheid soorten en maten. We leveren allerlei modellen in verschillende materialen als teddy, fleece of gebreid polyacryl. In elke kleur die u maar wenst. Wij assisteren u graag bij het maken van een keuze. Wij hebben altijd de geschikte kwaliteit promotioneel textiel voor u. Sjaals als bedrijfskleding, voor uw vereniging of winterspullen voor een promotionele actie.

 

Sjaals bedrukken

Voor promotionele activiteiten kunnen wij muts en sjaal bedrukken met ieder embleem of vignet. Geef uw promoactie onvergetelijke aandacht zoals Unox doet. Op buitenbeurzen en evenementen kunt u uw medewerkers passend en warm kleden. Alle soorten mutsen zijn door ons te bedrukken in onze eigen zeefdrukkerij. We kunnen hoge kwaliteit en snelheid garanderen. We bedrukken probleemloos tussen de vijf en 10.000 stuks. Wij zorgen voor een optimaal drukresultaat. Naast deze standaardoplossingen kunnen uw sjaal ook met speciale inktsoorten en bijzondere druktechnieken bedrukken. Zo drukken wij ook in de allerhoogste printkwaliteit en 3D, het zgn. ‘high density’ drukwerk. We kunnen ook met speciale inkten als neon, glow in the dark, goud, glitter, zilver en metallic de mutsen en sjaals bedrukken. Ook textiel die u ons aanlevert, kunnen we voor u laten bedrukken in onze drukkerij.

 

Sjaals borduren

Sjaals borduren is naast zeefdrukwerk een geweldige mogelijkheid. Borduurwerk heeft een luxueuze uitstraling: sjaals borduren geeft een prachtig resultaat. Voor sommige sjaals zoals fleece sjaals is borduren beter geschikt dan bedrukken. Dat heeft met het materiaal te maken. Wij kunnen sjaals borduren met alle beeldmerken, emblemen en logo’s. We adviseren u graag en vrijblijvend over wat precies mogelijk is.

Sjaals bedrukken: van reclame kleding tot businessgifts.
Voor een eenmalige korte actie wenst u een andere kwaliteit sjaal dan voor representatieve bedrijfskleding. Ons assortiment geeft een ruime keuze aan kwaliteit voor ieder budget. Uw budget gekoppeld aan uw doelstelling bepaalt welke kwaliteit u voor ogen heeft. We gaven al aan dat de kwaliteit de prijs van sjaal bepaalt. Wij leveren alle mogelijke kwaliteiten. Wij leveren ook goedkoop een redelijke kwaliteit sjaals, geschikt voor bijvoorbeeld promotietextiel.

 

Sjaals bedrukken, borduren & bestellen

Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Hoofddorp. Met een kopje koffie en deskundig advies zullen we u rondleiden. Zo kunt u zien wat u bestelt. Online bestellen kan ook: supersnel en zeer betrouwbaar. Natuurlijk sturen we ook samples toe zodat u de maat en kleur precies kunt bepalen. Onze hoge kwaliteit zeefdrukwerk tonen we ook graag middels een monster. Wij bieden u graag meer dan een groots assortiment met een variëteit in kleuren, maten en bedrukking: wij combineren het gemak van een online bestelling enerzijds en geven u anderzijds de mogelijkheid om ter plekke te komen kijken. Wij bieden betrouwbaarheid in optima forma. Onze website t- shirts.nl is uw startpunt en onze showroom is het referentiepunt. Veel plezier met onze collectie op t- shirts.nl.

Bedrukte sjaals service en garantie
Onbe drukte mutsen en sjaals bezorgen wij al binnen 1 à 2 werkdagen. Uw bedrukte of geborduurde muts en sjaal leveren we in overleg; gemiddeld binnen één week. Opsturen of ophalen in Hoofddorp zijn beide mogelijk.

Bekende klanten die onze sjaals bestelden
In ons 20-jarige bestaan hielpen w e al veel klanten. Scotch & amp; Soda, KLM, Men at W ork, Teva, Crocs, Artis, en K eune behoren tot onze tevreden klantenkring. Wij zijn een groothandel en leveren daarom geen enkele stuks.