Open filters

Softshell Jassen heren


Softshell jassen bedrukken of borduren?

Bij ons vindt u alle soorten, kleuren én maten softshell jassen. Voor dames, heren en kinderen. Neem een kijkje naar ons aanbod softshell jassen voor dames en softshell jassen voor heren. Een softshell jas vervangt de waterdichte buitenste en de isolerende middelste kledinglaag. De softshell jas is de tegenhanger van de hardshell: de regenjas. De softshells zie je volop in het straatbeeld en niet alleen als sportkleding!

Softshell jassen bedrukken voor promoties en beurzen

Een softshell jas is een ideaal medium om een boodschap mee uit te dragen. Daardoor zijn softshell jassen erg geschikt als promotiekleding. Tijdens beurzen en evenementen kunt u uw medewerkers aankleden met presentieve en uniforme promotiekleding. Softshells worden ook wel als werkkleding of bedrijfskleding enorm gewaardeerd. Een softshell bedrukken is snel realiseerbaar met elk denkbaar beeldmerk of logo. U kunt voor uw promotionele doeleinden ook kiezen voor sweaters, polo's of T-shirts

Wij garanderen kwaliteit en snelheid doordat we een eigen zeefdrukkerij hebben. In onze textieldrukkerij drukken we zonder problemen aantallen tussen de 5 en 10.000 stuks. We drukken full colour en tot 8 PMS kleuren.

Softshell jassen borduren

Softshell jassen borduren is een prachtige optie als de uitstraling subliem en subtiel moet zijn. Alle emblemen en logo’s kunt u door ons laten borduren. We adviseren u ook graag over de exacte mogelijkheden.

Private Label sofshells

Een eigen jas of softshell ontwerpen kan ook bij ons. Gebaseerd op uw ideeën en de identiteit van uw bedrijf of vereniging kunt u uw eigen softshell ontwerpen. Wij laten deze softshell precies volgens deze wensen maken. Dit noemen wij ons ‘Private Label’ en het model wordt eventueel voorzien van uw label: ook het kleine labeltje in de nek is te ‘customizen’ en te voorzien van de naam van uw bedrijf.

Goedkope softshell jassen

Kwaliteit bepaalt de prijs van softshells en jassen. Wij leveren alle kwaliteiten, beginnend bij goedkope en redelijke kwaliteit jassen die geschikt zijn voor bijvoorbeeld promotietextiel. Alle goedkope promotionele softshells kunnen we goedkoop bedrukken. Wij leveren natuurlijk ook kwalitatief hoogstaande softshells. Onze prijzen zijn scherp: voor €16,95 vindt u al een aantal budget jassen in onze collectie.

Onze levertijden en contact

Een onbedrukte softshell leveren wij u binnen 1 à 2 werkdagen. Bedrukte of geborduurde softshells leveren we in overleg. U kunt erop rekenen dat gemiddeld binnen één week uw bestelling bij u geleverd kan worden. Zoekt u dus softshell jassen voor promotionele doeleinden of als werkkleding, kom dan langs in onze showroom in Hoofddorp, regio Amsterdam en laat u informeren en adviseren over de mogelijkheden voor uw organisatie.