Sportshirts bedrukken concept


Wilt u graag sportshirts laten bedrukken voor uw sportclub, vereniging of een sportevenement, zoals een hardloopwedstrijd? Bij T-shirts.nl bedrukken we sportshirts met tekst, een logo of afbeelding. Creëer unieke shirts met namen van de sporters, rugnummers of logo’s van de sponsoren. Bij T-shirts.nl profiteert u van de volgende voordelen:

  • Bedrukte sportshirts al vanaf € 3,95
  • Binnen een dag scherpe offerte op maat
  • Gemakkelijk online bestellen: thuisbezorgd of ophalen in de showroom
  • Gratis digitale proefdruk

Assortiment inladen

Sportshirts laten bedrukken

Bij T-shirts.nl laat u snel en voordelig hoogwaardige sportshirts bedrukken. In onze collectie vindt u een groot aanbod sportshirts. Van mannenshirts tot vrouwenshirts en van basic kleuren tot opvallende kleuren. Dankzij de verschillende modellen stemt u het sportshirt geheel af op uw wensen. Bedrukte sportshirts zijn ideaal om als sportclub een eenheid uit te stralen of om reclame te maken voor sponsoren tijdens een evenement. Heeft u precies voor ogen hoe de sportshirts eruit moeten komen te zien? Geef dit aan ons door en we gaan direct aan de slag. Ontvangt u liever hulp bij het ontwerpen van de gepersonaliseerde sportshirts? Onze dtp-afdeling helpt u graag. Neem gerust contact met ons op.

Bedrukte sportshirts voor uw club of vereniging

Iedere club of vereniging wil natuurlijk dat de leden er herkenbaar en trendy bijlopen. Bedrukte sportshirts geven een professionele uitstraling en bieden daarnaast de mogelijkheid om naamsbekendheid te creëren. Naamsbekendheid voor de eigen club of vereniging of voor belangrijke sponsoren. Dankzij ons ruime assortiment is er voor iedere sporter een perfect sportshirt.

In vijf stappen een bedrukt sportshirt

Doorloop de vijf stappen en geniet snel van uw nieuw bedrukte sportshirts:

Stap 1: Favoriete sportshirt kiezen

Kies een gewenst model, de gewenste kleur en noteer de juiste maten. Geef ook direct aan hoeveel sportshirts u wilt bestellen.

Stap 2: Sportshirt personaliseren

Geef uw wensen door en laat ons weten op welke positie de bedrukking moet komen. Afbeeldingen en logo’s kunt u direct uploaden en meesturen.

Stap 3: Offerte op maat

Nu we op de hoogte zijn van uw wensen, ontvangt u binnen een werkdag een scherpe offerte.

Stap 4: Proefdruk

Wanneer u akkoord gaat met de offerte, sturen we u een proefdruk toe. We zouden het namelijk jammer vinden als u achteraf niet helemaal tevreden bent. Controleer de proefdruk goed en geef eventuele gewenste wijzigingen aan ons door.

5. Bestellen maar

Bent u tevreden met de proefdruk? Super! We gaan uw bestelling direct verwerken. Vooraf informeren we u over de verwachte levertijd van de gedrukte sportshirts. Reken hierbij op een week. Wanneer uw bestelling gereed is kunt u deze thuis laten bezorgen of afhalen in onze showroom in Hoofddorp.

Kosten sportshirt bedrukken

De kosten voor het laten bedrukken van sportshirts bepalen we aan de hand van onderstaande criteria:

  • Het aantal sportshirts
  • Hoeveelheid kleuren in het logo/de afbeelding
  • Aantal drukposities (voorzijde, achterzijde, mouwen)

U vindt bij ieder sportshirt een overzicht van de prijzen. Vraag voor de exacte kosten een vrijblijvende offerte aan. Bel voor meer informatie naar 023 561 7595 of vul ons contactformulier in.

Onze merken

Bij T-shirts.nl werken we enkel met textiel van de hoogste kwaliteit en de beste merken. In ons assortiment vindt u onder andere sportshirts van onderstaande merken:

Laat u inspireren

Al ruim twintig jaar zijn we actief bezig met het bedrukken van textiel. We beschikken inmiddels dan ook over een grote klantenkring. Naast grote partijen als The Body Shop, KLM en De Telegraaf, werken we ook voor kleine ondernemers. Bekijk ons portfolio voor meer inspiratie.

Andere kledingstukken laten bedrukken

U kunt bij ons terecht voor het laten bedrukken van allerlei soorten textiel. Op zoek naar bedrukte T-shirts voor dames of T-shirts voor heren of wilt u graag kinderkleding laten bedrukken? Om uzelf lekker op te warmen leveren we ook bedrukte sweaters. Niks is te gek! Geef uw wensen aan ons door en we gaan graag voor u aan de slag.

Direct bedrukte sportshirts bestellen bij T-shirts.nl

Laat vakkundig en voordelig sportshirts bedrukken door T-shirts.nl. Voor advies of vragen mag u altijd contact met ons opnemen. We staan u graag te woord. Bel naar 023 561 7595 of vul ons contactformulier in.