Open filters

Sweaters heren


Sweaters bedrukken of borduren? | T-Shirts.nl

Sweaters bedrukken - Bij Inter Sportswear kunt u perfect terecht voor het laten bedrukken van sweaters. Via T-shirts.nl bieden wij u een grote collectie sweaters aan met allerlei maten en modellen welke uitstekende bedrukt kunnen worden. De sweater is een makkelijke en veel gedragen trui. Naast dat de sweater graag gedragen wordt, is hij ook mooi en gemakkelijk te bedrukken. Het laten bedrukken van sweaters is een leuke manier om een boodschap uit te dragen. Zo kunnen wij ieder logo, embleem, afbeelding snel en gemakkelijk op een sweater laten bedrukken. Uiteraard helpen wij u graag in het maken van een keuze als sweater.

 

Sweaters bedrukken voor promotiedoeleinden

Een sweater bedrukken is een effectieve manier voor reclamedoeleinden of teambuilding. Comfortabele sweaters laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam is daarom een uitstekend middel voor bedrijfspresentatie of bedrijfssfeer. Onze collectie comfortabele sweater ontleent zich perfect voor bedrukking. Dit doen wij netjes, snel en met hoogstaande kwaliteit. Voor bedrukte sweaters van uw bedrijf, vereniging of andere actie bent u bij t-shirts.nl dus aan het enige juiste adres. Sweaters en hooded sweaters kunnen wij prachtig bedrukken met elk denkbaar bedrijfslogo, beeldmerk of embleem. Wellicht gebruikt u voor beurzen en evenementen een slogan of motto? Door een sweater met logo te bedrukken wordt de boodschap door herhaling versterkt. Slogans zijn prima in elk gewenst formaat op sweaters en hoodeds te drukken. Geef uw promoactie onvergetelijke aandacht met bedrukte sweaters.

Over onze textieldrukkerij

We drukken alle maten kleding dus kunnen we ook een baby sweater bedrukken of kindersweaters bedrukken. In onze eigen zeefdrukkerij zijn kwaliteit en snelheid gewaarborgd. Onze textieldrukkerij kan aantallen tussen de 10 en 10.000 stuks zonder probleem leveren. We drukken tot 12 PMS kleuren en natuurlijk is ook full color mogelijk. Ook op donkere kleding zorgen wij voor een optimaal drukresultaat.

Alternatieven voor bedrukte sweaters

Wij kunnen al uw textiel van een logo of beeldmerk voorzien. Bedrukken is daarvoor een goedkope en snelle manier. Via onze website t-shirts.nl kunt u online sweaters laten bedrukken waarbij elke sweater opdruk mogelijk is. Naast sweaters bedrukken, kunnen wij ook allerlei andere kleding bedrukken! Denk hierbij voorbeeld aan:

 

Sweaters borduren met logo of anders

Borduren is een prachtige optie naast zeefdruk. Geborduurde sweaters en hooded sweaters hebben een luxueuze uitstraling. Voor sommige artikelen als caps, handdoeken en fleece is borduren gewoonweg beter geschikt. Wij kunnen alle beeldmerken en logo’s borduren. We adviseren u graag over de precieze mogelijkheden van het sweater borduren.

Sweaters bedrukken regio Amsterdam

In onze showroom in Hoofddorp (regio Amsterdam) kunt u terecht voor ideeën en advies omtrent sweaters bedrukken. Hier kunt u op uw gemak onze grote collectie sweaters aan komen bekijken. We hopen dat u belt of even langskomt op ons hoofdkantoor. Wij vertellen u graag de mogelijkheden voor het laten bedrukken of borduren van sweaters. Bekijk onze contactgegevens en laat onder meer een offerte op maat maken.