Open filters

Truien bedrukken


Truien bedrukken of borduren? 

Wij hebben een ruim assortiment truien die ideaal zijn om te bedrukken of te borduren voor elke doelgroep, zowel voor aan heren als voor dames. T-shirts.nl heeft veel verschillende modellen in het assortiment zoals hoodies, fleecetruien, vesten en sweaters. Deze modellen zijn beschikbaar in diverse prijscategorieën. U vindt bij ons al een trui voor slechts €4,80 (excl. bewerking). Het type bewerking hangt af van wat u wilt uitstralen en de doelstelling. Wij kunnen truien bedrukken met zeefdruk, transferdruk of u kunt kiezen voor een borduursel.

Bedrukken van truien

T-shirts.nl is een textieldrukkerij met meer dan 20 jaar ervaring. Wij bedrukken al onze kleding in huis in onze eigen drukkerij. De meeste klanten kiezen voor zeefdruk. Zeefdrukken op textiel kan met verschillende zeefdruktechnieken zoals high density, flockprint, discharge, glow in the dark, glitters, neon - of reflective inkt. Wij helpen u graag u een keuze te maken uit deze enorme verscheidenheid aan mogelijkheden.

Truien borduren

Borduren is een prachtige optie. Geborduurde truien hebben een luxe, subtiele uitstraling. Uitermate geschikt voor een zakelijke uitstraling. Alle slogans of bedrijfslogo’s zijn te borduren.

Promotie en reclame

We leveren budget truien als promotiekleding voor bijvoorbeeld een eenmalig evenement of een beurs. U kunt bij ons ook terecht als u truien wilt inzetten als dagelijkse werkkleding voor uw medewerkers. In dat geval is een trui van een hoge kwaliteit meer geschikt. Uw budget en doelstelling bepalen de kwaliteit die u wenst.

Private Label 

Een trui helemaal naar uw smaak voor bijvoorbeeld uw eigen werkkledinglijn? Of wilt u uw eigen sweatercollectie lanceren? Wij kunnen truien helemaal volgens uw ontwerp maken. Zelfs het kleine labeltje in de nek kunnen wij voor u personaliseren door het te voorzien van uw bedrijfsnaam. Wij noemen dit ‘Private Label’. Hier vindt u meer informatie over private label.

Korte levertijden, samples en drukproef

We bepalen vooraf de kwaliteit door samples, pasmaten en een drukproef ter goedkeuring te versturen. Daarna gaan we voor u aan de slag met de productie. Uw geborduurde of bedrukte truien leveren we in overleg maar over het algemeen kan uw bestelling al binnen één week gereed zijn. Wij versturen de kleding naar uw adres. U kunt uw bestelling ook in in onze showroom (regio Amsterdam) Hoofddorp ophalen. 

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

Vraag vrijblijvend online een offerte aan of kom langs in onze showroom. Als u online een offerte aanvraagt, heeft u deze binnen één werkdag al in huis.