Open filters

Tassen bedrukken


Tassen bedrukken of borduren?

De mogelijkheden voor het gebruik van bedrukte tassen is enorm. Bedenk maar eens bij welke gelegenheden je allemaal een tas gebruikt. Een canvas tas bedrukken is helemaal van deze tijd en zeer betaalbaar. Voor €1,10 (excl. bedrukking) vindt u al een canvas schoudertas in onze collectie! Scholieren en studenten gebruiken meestal een rugtas om hun spullen in mee te nemen. Denk bij de keuze voor een rugzak goed na over het gebruik. Gaat u ermee op trektocht, wilt u snel iets kleins kunnen meenemen of moeten er zware boeken in. De schoudertas past goed in het huidige modebeeld en is dus perfect als modische give-away of relatiegeschenk. Daarnaast beschikken wij over een mooi aanbod boodschappentassen, sporttassen en katoenen tassen.

Tassen bedrukken

Tassen bedrukken doet u bij T-shirts.nl. Tassen zijn een ideaal medium om een boodschap over te brengen. Denkt u eens aan tas voor uw sportvereniging of school. Een tas is goed te bedrukken met uw logo of een andere afbeelding. 

Bedrukte tassen voor seminars en congressen
Organiseert u seminars, beurzen of sponsort u congressen? Voor de deelnemers zoekt u wellicht een passende seminar promotas of laptoptas. Goede kwaliteit schoudertassen die draagbaar en prettig in gebruik zijn. Die bedrukt zijn met uw bedrijfsnaam. Wij kunnen congrestassen in alle soorten en maten bedrukken.

Tassen borduren

Tassen borduren geeft een fraai resultaat. Vergeleken met zeefdruk, geeft het borduren van tassen een meer luxueuze uitstraling. Bij ons kunt u alle emblemen en logo’s laten borduren. We vertellen u graag over de mogelijkheden.

Kwaliteit van de tassen
Voor een eenmalige actie heeft u behoefte aan een andere kwaliteit tassen dan voor een hoogstaand seminar. In het eerste geval kunnen non-woven tassen of katoenen draagtassen een goede optie zijn. In het tweede geval is een meer luxe schoudertas of andere congrestas beter geschikt. Wij bieden u een ruime keuze aan kwaliteit passend bij ieder budget. We kunnen goedkope tassen leveren voor eenmalig promotiemateriaal tot luxe modellen die geschikt zijn als businessgift of relatiegeschenk. En ook alle kwaliteiten ertussen in. Uw budget en doelstelling bepalen samen de kwaliteit. 

Organic katoenen tassen en Fairtrade
In ons assortiment katoenen draagtassen hebben we vanzelfsprekend ook tassen opgenomen die gemaakt zijn van 100% biologisch katoen en geproduceerd onder maatschappelijk verantwoorde omstandigheden. Onze eco katoenen tas voldoet aan de eisen die hiervoor zijn opgesteld.

Onze levertijden
Alle onbedrukte tassen leveren wij u snel: binnen 1 tot 2 werkdagen. Geborduurde of bedrukte tassen leveren we in overleg gemiddeld binnen één week. Voorafgaand aan uw order kunnen wij u samples toesturen. Bestelt u bij ons uw tassen dan ontvangt u een digitale drukproef waarop u akkoord kunt geven voordat we starten met het drukproces. 

Maar we kunnen meer! 
Denk aan het bedrukken of borduren van T-shirts voor damesT-shirts voor heren. Ook kunt u hardloopshirts, jassen of kinderkleding laten bedrukken of borduren. Bent u al bekend met ons assortiment accessoires? Of laat bij ons voordelig uw petjes bedrukken of paraplu's bedrukken. Leuk als relatiegeschenk.

Komt u langs in onze showroom of vraagt u online uw offerte aan?
Wij begrijpen goed dat u eerst wilt zien wat u gaat bestellen. In onze showroom in Hoofddorp staat altijd koffie klaar. We zullen u met gericht advies verwelkomen. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar het vinden van de juiste geborduurde of bedrukte tas. U kunt ook online een vrijblijvende offerte aanvragen.