Sorteren op:

Handdoek borduren

Een bedrukte handdoek is een ideaal en origineel relatiegeschenk. Een handdoek borduren levert een uniek resultaat op. U kunt bijvoorbeeld een afbeelding of een tekst laten borduren. De handdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Van gastenhanddoekjes en badlakens tot strandhanddoeken. T-shirts.nl borduurt uw handdoeken en levert ze binnen twee weken bij u thuis.

  • Gratis proefdruk vooraf
  • Offerte binnen één dag via e-mail
  • Eenvoudig online bestellen

hoofdfoto

Strandhanddoek T1-210 100 x 210 450 gr/m²
vanaf € 15,10 p/s

100 x 210 cm Vraag offerte aan

hoofdfoto
antracite
navy blue
white
red
black
royal blue

hoofdfoto

Sporthanddoek T1-SPORT 30x130 cm 450gr/m²
vanaf € 2,70 p/s

130 x 30 cm Vraag offerte aan

hoofdfoto
white
antracite
black
green
lime
magenta
navy blue
red
royal blue
turqoise
Orange

hoofdfoto

Printhanddoek T1-PRINT 400gr/m²
vanaf € 2,90 p/s

70 x 140 cm, 100 x 50 cm, 130 x 30 cm Vraag offerte aan

hoofdfoto
light grey
navy blue
red
white
yellow
royal blue
black
green

Handdoeken gebruiken we dagelijks. Een dik, groot badlaken voelt heerlijk na het douchen. Wie wil dat nou niet als relatiegeschenk?

Prijzen van handdoek borduren

We hebben voor ieder budget een passende handdoek. De goedkoopste onbedrukte handdoek bij T-shirts.nl kost slechts € 0,70, terwijl aan de duurste een prijskaartje van € 10,20 hangt. Bij het borduren komen er extra kosten kijken die afhankelijk zijn van uw wensen. Daarom kunnen we vooraf geen exact bedrag noemen. U kunt daarvoor gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen. Binnen één werkdag ontvangt u een offerte. Hoe meer handdoeken u bij ons bestelt, hoe minder u betaalt per handdoek.

Korte levertijd van al onze badhanddoeken

Onbewerkte handdoeken leveren we binnen één of twee weken. Uw bedrukte of geborduurde producten leveren we in overleg met u af. U kunt hiervoor ongeveer een week levertijd aanhouden. De producten opsturen naar uw adres en ophalen in Hoofddorp zijn beide mogelijk. Voor meer informatie over onder andere de levertijd, kunt u kijken op de pagina met veelgestelde vragen.

Digitale proefdruk

Voordat we uw handdoeken drukken, krijgt u eerst digitaal een proefversie toegestuurd. Pas wanneer u akkoord gaat, drukken we alle handdoeken. De meegestuurde afbeelding moet een van de volgende formaten zijn:

  • Adobe Photoshop (minimaal 300 dpi)
  • Adobe Illustrator
  • PDF
  • JPG

Afmeting van de handdoeken

Bij T-shirts.nl vindt u handdoeken in de volgende maten:

Soort handdoek

Afmeting (in cm)

Direct bestellen

Gastenhanddoek

Sporthanddoek

Printhanddoek

Handdoek

Badhanddoek

Badlaken

Strandhanddoek

50x30

130x30

100x50

100x50

140x70

180x100

210x100

Bekijk gastenhanddoek

Bekijk sporthanddoek

Bekijk printhanddoek

Bekijk handdoek

Bekijk badhanddoek

Bekijk badlaken

Bekijk strandhanddoek

Handdoek borduren in 5 eenvoudige stappen

T-shirts.nl heeft handdoeken in alle soorten en maten, natuurlijk van biologisch materiaal. Het aanvragen van een offerte is zo gedaan:

1. Handdoek selecteren

Kies het product dat u wilt laten bedrukken. Zoals u in ons assortiment ziet, hebben we verschillende soorten handdoeken en is er voor ieder wat wils.

2. Personaliseren

Kies de handdoekkleur en het aantal stuks dat u wilt laten drukken. Ook kunt u kiezen of u de handdoeken laat bedrukken of borduren en waar de bedrukking komt te staan.

3. Offerte en proefexemplaar

Alles goed ingevuld? Dan verstuurt u de offerteaanvraag. U krijgt binnen één werkdag een offerte. Als u akkoord gaat met de offerte, dan kunt u de afbeelding(en) toesturen en ontvangt u snel een digitaal proefexemplaar.

4. Bestelling afronden en ontvangen

Bent u tevreden met het proefexemplaar? Dan beginnen we met het borduren van alle handdoeken. Binnen hooguit twee weken krijgt u de bestelling thuisbezorgd. U kunt deze natuurlijk ook op afspraak ophalen in onze showroom.

Handdoek borduren

We kunnen de handdoeken op drie manieren borduren:

Jacquardinweving

Jacquardinweving is de standaardmanier. Bij deze techniek wordt uw afbeelding, logo of tekst ingeweven in de handdoek. Hierbij worden er dus minimaal twee kleuren gebruikt: één voor de handdoek en één voor de afbeelding, het logo of de tekst.

Randinweving

Bij randinweving komt er boven- of onderaan de handdoek een rand waar uw afbeelding, logo of tekst in wordt geweven. Op deze manier valt uw logo iets meer op dan bij een jacquardinweving.

Reliëfinweving

Dit is een mooie en subtiele manier om bijvoorbeeld uw logo te presenteren. De lusjes worden in verschillende hoogtes ingeweven. Door het hoogteverschil in de lussen krijgt uw logo een chique uitstraling.

U kunt natuurlijk ook een combinatie van deze drie methodes kiezen. Er zal zo een originele handdoek ontstaan. Voordat we tot productie overgaan, ontvangt u van ons een gedetailleerde uitwerking van het ontwerp. Zo ziet u meteen hoe uw handdoek eruitziet.

Handdoek laten bedrukken of borduren door T-shirts.nl

Vraag eenvoudig een offerte op maat aan via onze website. U kunt ons ook bereiken door te bellen naar 023 - 56 17 595 of door te e-mailen naar info@t-shirts.nl.

De volgende bedrijven gingen u voor

T-shirts.nl is specialist in het bedrukken en borduren van bedrijfskleding. We bedrukken dan ook al jaren de bedrijfskleding van enkele grote bedrijven. Dankzij ons maatwerk, de vele mogelijkheden die we bieden en ons ervaren personeel, komen bedrijven graag bij ons om hun bedrijfskleding te laten bedrukken. Ook hebben we al enkele keren handdoeken bedrukt die als relatiegeschenk werden uitgedeeld.

Bedrukt t-shirt telegraaf
Youg kapital shirt bedrukt
shirt postnl bedrukt

Over T-shirts.nl

T-shirts.nl is al ruim 20 jaar specialist in het bedrukken en borduren van textiel. Wilt u een impressie van ons bedrijf? Bekijk dan onze bedrijfsvideo: