Open filters

Polo bedrukken

Polo’s laten bedrukken voor uw bedrijf, vereniging of sportclub. T-shirts.nl bedrukt poloshirts met een door u gekozen afbeelding, logo of tekst. Laat uw polo bedrukken bij T-shirts.nl en profiteer van onze voordelige prijzen en uitstekende service.

  • Polo bedrukken al vanaf € 3,95
  • Gratis digitale proefdruk
  • Bestel online of in de showroom
  • Offerte binnen een dag

Uw polo bedrukken?

T-shirts.nl is uw partner voor het laten borduren of bedrukken van poloshirts. In onze uitgebreide collectie vindt u een groot aanbod aan dames polo’s en heren polo’s in verschillende kleuren en maten. Laat polo’s bedrukken voor uw personeel of voor de leden van uw sportclub. Bedrukte polo’s zijn ook ideaal om de aandacht te krijgen op een evenement, zoals een beurs. T-shirts.nl heeft een eigen drukkerij en werkt met speciale inktsoorten en bijzondere druktechnieken. Wij verzekeren het beste resultaat voor uw bedrukte poloshirts. Heeft u hulp nodig bij het ontwerp van uw gepersonaliseerde polo’s? Onze DTP afdeling helpt u graag bij het ontwerp.

Poloshirts bedrukken in 5 stappen

Polo’s laten bedrukken door T-shirts.nl doet u in een paar eenvoudige stappen:

1. Polo selecteren

Kies een polo die u wilt laten bedrukken en selecteer de juiste kleur en maat. U kunt ook meteen het aantal gewenste polo’s kiezen.

2. Product personaliseren

Geef aan of u de polo wilt laten bedrukken of borduren, waar de bedrukking moet komen en welke afbeeldingen u wilt gebruiken. Eventuele afbeeldingen kunt u meteen uploaden en meesturen.

3. Offerte ontvangen

Nadat u uw wensen heeft doorgegeven, ontvangt u binnen een werkdag een offerte.

4. Proefdruk ontvangen

Laat het ons weten wanneer u akkoord bent met de offerte. U ontvangt vervolgens een digitale proefdruk ter controle.

5. Ontvang uw bestelling

Na akkoord op de proefdruk verwerken wij uw bestelling. Wij overleggen van tevoren met u hoe snel wij de polo’s kunnen leveren. Meestal is dit binnen een week. U kunt ervoor kiezen om de polo’s te laten bezorgen, maar u mag ze ook komen afhalen in onze showroom in Hoofddorp.

Kosten polo bedrukken

De kosten van het laten bedrukken van een polo zijn van een aantal factoren afhankelijk, zoals:

  • Aantal oplagen
  • Aantal kleuren van het logo/de afbeelding
  • Aantal drukposities (voorzijde, achterzijde, zijkanten)

Wanneer u 1.000 polo’s bestelt, inclusief een bedrukking in één kleur, betaalt u vanaf € 3,95 per poloshirt.

Merken

T-shirts.nl werkt alleen met textiel van de hoogste kwaliteit en de beste merken. De merken die u in ons assortiment vindt zijn onder andere:

Onze klantenkring

Wij zijn al twintig jaar specialist in het bedrukken van polo’s en ander textiel, en hebben inmiddels een grote en tevreden klantenkring opgebouwd. Tot deze klantenkring horen bekende namen, zoals KLM, Keune, Plan Nederland, De Telegraaf, Bodyshop en Q8. Naast deze grote partijen weten ook kleine ondernemers ons te vinden voor het bedrukken van hun bedrijfs- of promotiekleding. Kiest u T-shirt.nl voor het bedrukken van uw poloshirts? Onder andere de volgende partijen gingen u voor:

polo bedrukken polos bedrukken bedrukken polo

Bekijk ons portfolio

Polo’s borduren

Naast het bedrukken van polo’s kunnen wij ook polo’s voor u borduren. Bij het borduren van een polo wordt de afbeelding van garen gemaakt en direct op de polo bevestigd. Een polo met geborduurd logo is een duurzaam product van hoge kwaliteit. Voor het borduren van polo’s overleggen we altijd eerst over de precieze levertijd. Over het algemeen kunnen uw geborduurde polo’s binnen een tot twee weken bij u geleverd worden.

Andere producten bedrukken

Naast het bedrukken van poloshirts kun u bij ons ook terecht voor het laten bedrukken van andere kledingstukken, zoals T-shirts, sweatershardloopshirtsjassen en kinderkleding. Daarnaast bedrukken wij ook accessoires voor u, zoals petjes, tassen en paraplu's. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bedrukte poloshirts bestellen bij T-shirts.nl

Wanneer u poloshirts wilt bestellen bij T-shirts.nl, kan dat op twee manieren. U kunt uw bestelling online plaatsen, maar het is ook mogelijk om langs te komen in onze showroom in Hoofddorp. In onze showroom vindt u alle producten die wij aanbieden, waardoor u de kans heeft om de materialen te bekijken en voelen. Wij geven u graag uitbreid en vrijblijvend advies, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt bij het bestellen van uw bedrukte polo’s.

Bekijk onze bedrijfsfilm