Veelgestelde vragen

Wat voor druktechniek gebruiken jullie?

Wij gebruiken meerdere druktechnieken maar in principe wordt alle textiel zoveel mogelijk gezeefdrukt

Bij kleine aantallen en voor artikelen die niet direct gedrukt kunnen worden maken wij gebruik van verschillende soorten transfers zoals flex, sublimatie of transfers op waterbasis.

Leveren jullie ook geweven labels en hangtags?

Die leveren wij! Vanaf 500 stuks kunnen we ze laten maken voor je en we kunnen de labels in de textiel plaatsen vanaf 50 stuks per order

Kan ik online bestellen?

Wij maken altijd eerst een offerte voor u en kiezen daarmee voor een persoonlijke service. U kunt online en vrijblijvend een offerte aanvragen in 3 eenvoudige stappen

  1. Selecteer het product of de producten waar u een offerte voor wenst te ontvangen (het aantal stuks, de maten en de kleuren).
  2. Kies de techniek (bedrukken of borduren), kies de positie op het kledingstuk. U kunt optioneel een logo, tekst of andere afbeelding uploaden. 
  3. Als u uw contactgegevens heeft ingevuld dan kiest u 'offerte aanvraag afronden'.


Na deze offerte aanvraag ontvangt u binnen 1 werkdag de offerte. Wanneer u akkoord bent met de offerte laat u het ons weten. U ontvang vervolgens een digitale proefdruk ter controle. Bent u akkoord met de digitale proefdruk dan gaan wij direct aan de slag met uw bestelling. U ontvangt bericht wanneer uw textiel klaar is. Vervolgens kunnen wij de bestelling naar u versturen of u kunt het bij ons komen afhalen in Hoofddorp.

Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Iedere aanvraag is specifiek en de prijs is afhankelijk van het aantal stuks, het aantal drukkleuren, het gekozen artikel en het materiaal. Dezelfde werkdag ontvangt u van ons de offerte en bekijken we de mogelijkheden voor uw order.

Is er een minimale bestelling?

Wij leveren T-shirts, sweaters, polo's en jassen vanaf 10 stuks per artikel echter voor sommige artikelen houden we een minimaal aantal van
25 stuks of 50 stuks aan.

In hoeveel kleuren kan er gedrukt worden?

Op onze zeefdruk machines kunnen we maximaal 12 pms kleuren 

Voor het bedrukken van transfers is er geen max aantal kleuren van toepassing en worden digitaal in full color gedrukt

Kan ik bij jullie een Private Label collectie laten ontwerpen en produceren?

Wij kunnen divers textiel precies volgens uw wensen laten maken met uw print, merk of logo. Veel kleuren, modellen, materialen en pasvormen zijn mogelijk. Wij kunnen uw eigen neklabels en hangtags verzorgen. Uw Private Label kleding- of accessoirelijn is al mogelijk vanaf 100 stuks. Het is hierbij mogelijk om verschillende maten en artikelen te combineren. Lees meer over onze Private Label kleding mogelijkheden en tips over het beginnen van uw eigen kledinglijn.

Hoe moeten de de bestanden aangeleverd worden?

Bestanden bij voorkeur aanleveren als vector bestand. Photoshop bestanden graag aanleveren met een resolutie van 300 dpi.

Als er geen vector bestand voorhanden is kunnen we van een jpeg bestand een vector bestand maken.

Een bestand in een te lage resolutie is niet geschikt om te gebruiken voor films en zeeframen maar waar mogelijk passen wij deze
graag voor uw aan.

U kunt de bestanden mailen als bijlage of via WeTransfer versturen.

Kan ik ook onbedrukte textiel bestellen?

U kunt ook onbedrukte textiel bij ons bestellen maar alleen in wat hogere aantallen.

Onbedrukte t-shirts leveren wij vanaf 250 stuks.

Kan de bedrukte kleding gewoon gewassen worden?

De bedrukte kleding kan gewoon gewassen worden op 40 graden. Bij voorkeur niet in de droger en de bedrukking kan niet gestreken worden.

Wat is een PMS kleur?

PMS kleuren zijn kleurnummers en staat voor Pantone Matching System.

Alle kleurnummers van uw ontwerp slaan wij op in ons systeem zodat ook bij herhaalorders exact dezelfde kleuren worden gebruikt.

Werkt T-shirts.nl milieuvriendelijk?

T-shirts.nl doet er alles aan om zoveel mogelijk milieuvriendelijk te ondernemen volgens de stelling Reuse, Reduce en Recycle

Wij gebruiken inkt van het merk Wilflex met eco paspoort certificaat (zonder ftalaten/oplosmiddelen).

Afval (vooral papier, plastic en karton) wordt door ons zoveel mogelijk gescheiden

Inktresten uit de zeeframen en lege inktpotten worden apart verpakt en door de gemeente Amsterdam bij ons opgehaald en gerecycled

Papieren catalogi worden niet meer verstuurd omdat we klanten de mogelijkheid bieden om de collectie online of op afspraak in de showroom te kunnen bekijken

Ook schoonmaakmiddelen zijn op basis van citrus en onze emulsies zijn biologisch afbreekbaar

Al onze fabrikanten leveren volgens de zogenaamde code of conduct. Dit is een verklaring van goed gedrag. Fabrikanten moeten aan bepaalde eisen voldoen zoals geen gebruik maken van kinderarbeid, zorgen voor een schone en veilige werkomgeving, geven van scholing en zorg indien nodig en het betalen van een eerlijk salaris. 

Op alle merkenpagina's vindt u meer info per merk over Fair wear, Oekotex 100 en Code of conduct en andere info over MVO

Cretificaten kunnen wij uiteraard op aanvraag overhandigen

 

Heeft u een grafische afdeling die bestanden/logo's kunnen aanpassen?

Onze ervaren DTP afdeling helpt u graag bij het ontwerp van uw logo's en designs om het beste eindresultaat te bereiken.

Pas als u 100% tevreden bent over het ontwerp gaan wij de order voor u drukken.

Kan een bestelling geannuleerd worden?

Een bestelling kan niet geannuleerd worden. Bij akkoord op de offerte bestellen wij de textiel en wordt de proefdruk zo snel mogelijk gemaakt.

Kan ik de producten passen en bekijken?

U kunt op afspraak bij ons langskomen in de showroom in Hoofddorp (regio Amsterdam) of we kunnen samples en pasmaten toesturen.

Deze willen we dan graag terug om met de uiteindelijke order te kunnen drukken en leveren.

Wat is de gemiddelde levertermijn?

De gemiddelde levertijd is 1 à 2 werkweken. Sneller leveren kan in overleg. 

Levert T-shirts.nl ook aan particulieren?

T-shirts.nl levert aan bedrijven, scholen, verenigingen, winkels, webshops en evenementenburo's etc. Wij leveren vanaf 10 stuks, kleinere aantallen in overleg. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Kan ik de order bij T-shirts.nl ophalen?

Een order kunt u op afspraak bij ons ophalen in onze showroom in Hoofddorp (regio Amsterdam), wij kunnen de order ook naar u versturen.

Eventueel ophalen buiten onze openingstijden is ook mogelijk.

Hoe kan ik betalen?

Vrijwel alle orders leveren wij op factuur. Soms vragen wij bij nieuwe klanten of grote orders een aanbetaling.