Merchandise

Merchandise laten maken bij T-shirts.nl

  • Vrijblijvende offerte met kostenindicatie
  • Binnen één dag al een offerte
  • Gratis digitale proefdruk

Gratis offerte

Wie verkoopt merchandise?

Merchandise is een benaming voor verkoop promotie voor bekende mensen. Denk hierbij aan artiesten, YouTubers, Twitch streamers en influencers. Mensen die populair zijn en een fanbase hebben, zijn voorzien van hun eigen ‘merch’. Zij dragen dit zelf en het wordt doorgaans ook verkocht aan fans. Ga aan de slag met het ontwerpen van uw eigen kleding bij T-shirts.nl.

Verschillende kleding mogelijkheden voor merchandise

Bij T-shirts.nl is het mogelijk om een volledige kledinglijn te ontwerpen voor uw merchandise. U kunt natuurlijk kiezen voor een t-shirtlijn, maar daarnaast hebben we ook hoodies, petten, tassen, mutsen en nog veel meer. U kunt uw merchandise collectie zo groot maken als u zelf wil. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Merchandise laten maken doet u bij T-shirts.nl.

Heeft u merchandise ideeën, maar weet u niet waar u moet beginnen? Onze ontwerpers kennen de producten die we leveren en de druktechnieken die we gebruiken, dus we ondersteunen veel van onze klanten in het proces. Bij ons bent u voor zowel merchandise als het opzetten van een eigen kledinglijn aan het juiste adres.

Merchandise bedrukken op verschillende manieren

Merchandise bedrukken op verschillende manieren

De merchandise wilt u natuurlijk helemaal naar uw eigen smaak ontwerpen. Wij bieden u dan ook verschillende mogelijkheden voor het bedrukken.

Zeefdrukken: veel van de kleding die wij bij T-shirts.nl bedrukken doen we door middel van het zeefdrukproces. Zeefdrukken kan op veel verschillende manieren met verschillende inktsoorten en technieken. Denk hierbij aan full color, flock print, neon kleuren, high density, vintage look, en glow-in-the-dark.

Transferdruk: voor kleding of ander textiel dat niet direct bedrukt kan worden gebruiken we een transferdruk. Denk hierbij voorbeeld aan caps of jassen.

Borduren: kiest u liever voor iets anders? Wij bieden naast het bedrukken van verschillende textiel, ook borduren aan.

Merchandise van hoge kwaliteit

Het laten bedrukken van merchandise is een goede manier om uw merknaam of boodschap te verspreiden. Wanneer u kiest voor het laten maken van eigen kleding wilt u natuurlijk dat dit kwalitatief goede kleding is. Wij bieden u textiel van hoge kwaliteit voor uw merch. Denk hierbij bijvoorbeeld aan t-shirts van het merk Stanley Stella of sweaters van Continental.

Hangtags, kleding labels en custom neklabels

Hangtags, kleding labels en custom neklabels

Het is mogelijk om hangtags toe te voegen aan uw bestelling op onze website. Wij verkopen deze niet los. Naast het ontwerpen bevestigen we deze tags ook aan de kleding. Dit geldt ook voor kledinglabels. We kunnen deze labels voorzien van een logo of naam. Per stuk verpakken is ook mogelijk, met daarop eventueel een barcode.

Daarnaast is het ook uitermate geschikt om een custom neklabel aan de merchandise toe te voegen. Dit zorgt voor een luxe uitstraling en maakt de kleding helemaal af. Bij T-shirts.nl bedrukken of weven we de neklabels.

Het proces van merchandise ontwerpen

Het is vaak mogelijk om voor u merchandise te leveren vanuit onze voorraad. Het standaard proces is dan ook als volgt:

  • Kies een product uit onze online catalogus. Selecteer hierbij de kleuren, de pasvorm, de maten en het eventuele design van een neklabel. Stuur dit vervolgens in een mail naar ons toe.
  • Vervolgens maken wij voor u een vrijblijvende offerte op maat.
  • Na akkoord op de offerte, ontvangt u na enkele dagen een gratis digitale proefdruk.
  • Akkoord? Dan nemen we de order zo snel mogelijk in productie.
  • Is uw merchandise klaar? U kunt dan uw bestelling bij ons ophalen of ervoor kiezen om uw bestelling naar u te laten verzenden.

Een echt uniek ontwerp?

Voor het ontwerpen van merchandise heeft u naast keuze uit bestaande artikelen uit voorraad, ook de mogelijkheden voor unieke ontwerpen die we in het buitenland produceren. Wanneer u de kleuren, pasvormen, maten en stoffen wel zelf wilt bepalen, gaat het proces iets anders. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de mouwen van een trui, elk in een andere kleur. Het is daarnaast bijvoorbeeld ook mogelijk om te kiezen uit een kleur die niet op voorraad is.

Wij houden u uiteraard op de hoogte zodat uw collectie precies zo geproduceerd wordt zoals u wilt. We leveren bijvoorbeeld een sample en/of fysieke proefdruk voordat we met de daadwerkelijke productie beginnen. Productie op maat is mogelijk vanaf 250 stuks. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Levertijd en kosten

De levertijd hangt af van uw wensen. Artikelen die uit voorraad leverbaar zijn kunnen we binnen drie weken leveren. Heeft u specifieke wensen voor een echt uniek ontwerp, dan is de levertijd acht tot tien weken. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Meer weten?

Bekijk rustig onze online collectie voor dames, heren en kinderen. Er zijn veel mogelijkheden voor het laten bedrukken van textiel bij T-shirts.nl.

Heeft u interesse of wilt u nog wat meer informatie over onze merchandise mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op via 023-5617595 of via ons contactformulier. Graag informeren we u over onze mogelijkheden. U kunt ook online uw offerte aanvragen.