StanleyStella

Stanley & Stella kleding bedrukken

Stanley & Stella, is een duurzaam fashion brand opgericht in 2012. Een relatief jong merk dus. Het is een van oorsprong Belgisch kledingmerk. De dameslijn heet ‘Stella’ en de herenlijn ‘Stanley’. Mini Stella en mini Stanley is respectievelijk de meisjes- en jongenscollectie. De kleurrijke collectie bestaat uit hippe, eigentijds kleding zoals T-shirts, longsleeves, truien, sweaters en hemdjes.

stanley stella kleding bedrukken

Verantwoorde collectie

De filosofie van de Stanley & Stella collectie is gebaseerd op kwalitatieve kleding gemaakt op een verantwoorde wijze; met respect voor mens en milieu. Een nieuwe manier van denken en produceren. Deze duurzaamheid wordt over de hele productieketen doorgevoerd.

Stanley & Stella biedt een collectie gemaakt van eco-friendly grondstoffen zoals biologisch katoen, Tencel, wol, linnen en gerecycled polyester. Daarnaast is het bedrijf aangesloten bij de Fair Wear Foundation (FWF). De Fair Wear Foundation is een onafhankelijke, non-profit organisatie die samenwerkt met bedrijven en fabrieken om arbeidsvoorwaarden van werknemers werkzaam in de textielbranche in het buitenland te verbeteren. Alleen merken die voldoen aan de strenge eisen mogen dit keurmerk dragen. Door kwaliteitscontroles wordt er toegezien op het naleven van de regels en richtlijnen.

Op deze pagina vindt u ons uitgebreide aanbod Stanley & Stella kleding die wij voor u kunnen bedrukken of borduren. U kunt online in 3 stappen een vrijblijvende offerte aanvragen door bij het artikel van uw keus het aantal, de maten, kleuren en type bewerking te kiezen. Of neem contact op via info@t-shirts.nl