Textiel en kleding bedrukken

Laat kleding of textiel bedrukken vanaf € 1,95 per shirt. Bekijk de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan. Altijd met gratis proefdruk.

Zeefdruk

Zeefdruk

Zeefdruk is de meest voorkomende techniek om kleding en textiel te bedrukken met een tekst, afbeelding, logo of beeldmerk. In onze textieldrukkerij wordt de plastisol inkt door middel van zeeframen direct op de textiel gedrukt.

Ook bijzondere druktechnieken zijn bij ons mogelijk zoals bijvoorbeeld high density, flock, full color tot 12 kleuren, cmyk op witte textiel, discharge inkt, inkten op waterbasis, glow in the dark inkt, goud. zilver en neon kleuren.

Neem contact met ons op voor meer informatie over zeefdrukken, of vraag vrijblijvend een offerte aan. 
 

Bekijk alle opties

Transferdruk

Transferdruk

Wij gebruiken plastisol transferdruk als de kleding of het textiel niet direct bedrukt kan worden zoals bijvoorbeeld bij caps. We drukken de logo's eerst op een folie en daarna worden de logo's met een transferpers op bijvoorbeeld caps of jassen geperst. Er zijn meerdere transfertechnieken zoals flex-, High density-  plastisol-, siliconen-, industriele transfers voor werkkleding, digitale transfers op waterbasis en sublimatietransfers. Sublimatie transfers zijn alleen geschikt voor het bedrukken van witte polyester sportshirt.

Voor alle verschillende producten en materialen leveren wij het mooiste product.

Neem contact met ons op voor meer informatie over transferdruk, of vraag vrijblijvend een offerte aan.