Sorteren op:

Handschoenen bedrukken

Handschoen Fleece MB 7700

Handschoen Fleece MB 7700
vanaf € 1,60 p/s

S/M, L/XL Vraag offerte aan

Handschoen Fleece MB 7700
off white
black
grey
violet
light blue
navy
green

White

Handschoen Fleece MB 7902
vanaf € 6,20 p/s

S/M, L/XL Vraag offerte aan

White
off white
black
dark grey
red
aubergine
navy
lime

sand

Handschoen gebreid MB 7133
vanaf € 3,65 p/s

S/M, L/XL Vraag offerte aan

sand
black

black

Handschoen gebreid Retro 1867
vanaf € 2,40 p/s

One Size Vraag offerte aan

black

Handschoenen bedrukken of borduren?

‘s Winters kan niemand zonder: een goed paar handschoenen. Ze worden voornamelijk buiten op straat gebruikt en zijn daarom goed zichtbaar voor anderen. U herinnert zich vast de Unox muts en handschoenen. Iedereen heeft het graag lekker warm met goede handschoenen. Een sjaal, muts en handschoenen zijn makkelijk te bedrukken. Prima geschikt als warme promotiekleding.

Handschoenen bedrukken

Handschoenen bedrukken doet u voordelig en gemakkelijk bij T-shirts.nl. Alle textiel is door ons te bedrukken en van een logo of tekst te voorzien. Dat kan bij ons ook online. Wij drukken in onze eigen zeefdrukkerij. Daardoor garanderen we hoge kwaliteit en snelheid. We bedrukken zonder problemen aantallen tussen de vijf en 10.000 stuks. We kunnen tot 8 PMS kleuren en ook full colour zeefdrukwerk drukken. Door onze concurrerende prijzen kunnen we goedkoop bedrukken. 

Handschoenen bedrukken: van reclame tot businessgifts
Voor een eenmalige korte actie wenst u een andere kwaliteit dan voor representatieve bedrijfskleding. Wij bieden u keuze aan kwaliteit voor ieder budget. We kunnen goedkope handschoenen leveren voor eenmalige promotiekleding tot luxe en comfortabele modellen die als businessgift of relatiegeschenk geschikt zijn. En alles ertussen in. We gaven al aan dat de kwaliteit de prijs bepaalt. Wij leveren een redelijke kwaliteit handschoenen tegen een lage prijs. Alle goedkope handschoenen kunnen we goedkoop bedrukken.

Handschoenen borduren

Handschoenen borduren is naast zeefdrukwerk ook een optie. Geborduurde handschoenen hebben een luxueuze uitstraling. Voor sommige materialen als fleece handschoenen is borduren beter geschikt dan bedrukken. Wij kunnen alle beeldmerken, emblemen en logo’s borduren. We adviseren u graag.

Handschoenen in alle soorten en maten
We leveren allerlei modellen handschoenen in verschillende materialen als fleece of gebreid polyacryl. Wij hebben allerlei soorten en maten handschoenen in een onnoemelijke hoeveelheid kleuren beschikbaar. Wij assisteren u graag bij het maken van een keuze uit de collectie.
Wij hebben altijd de geschikte kwaliteit promotioneel textiel voor u. Handschoenen als bedrijfskleding, voor uw vereniging of voor een promotionele actie. Voor promotionele activiteiten kunnen wij winterspullen voorzien van ieder embleem of vignet. Zet uw promoactie in de belangstelling zoals Unox doet met bedrukte mutsen, handschoenen en sjaals.

Offerte en samples
Wij nodigen u graag uit om een afspraak te maken en langs te komen in onze showroom in Hoofddorp voor advies en koffie. Vraag hiervoor wel eerst een offerte aan, dan kunnen we dit bespreken. We begrijpen het als u eerst wilt zien wat u bestelt. Natuurlijk sturen we ook samples toe zodat u de maat en kleur precies kunt bepalen.

We doen meer!
Bent u al bekend met onze andere textiel accessoires? Wij kunnen voor u bijvoorbeeld tassen bedrukkenpetjes bedrukken of paraplu's bedrukken. Leuk als relatiegeschenk of als cadeau voor uw collega's! 

Onze levertijden & onze vestiging
Onbedrukte handschoenen bezorgen wij al binnen 1 à 2 werkdagen. Uw bedrukte of geborduurde handschoenen leveren we in overleg; gemiddeld al binnen één week. Wij bieden u graag meer dan een groots assortiment met een variëteit in kleuren, maten en bedrukking. Wij ontvangen u graag op afspraak met koffie en deskundig advies in onze showroom in Hoofddorp. Uiteraard kunt u ook online een offerte aanvragen.