Anvil

Anvil kleding bedrukken?

Het modieuze modemerk Anvil heeft een rijke historie die wel 100 jaar terug gaat. Het bedrijf is opgericht in 1899. Een gevestigd merk dus dat waarde hecht aan een modieuze en moderne fashion collectie waarin de drager alle ruimte heeft te laten zien wie hij of zij is. In de kleurrijke en comfortabele kleding van Anvil kun je laten zien wie jij bent. Anvil is de moederorganisatie van een ander bekend fashion brand; Gildan. Ook Gildan is één van de top merken van T-shirts.nl.

Anvil kleding bedrukken

De Anvil fashion collectie

Het merk biedt een hoeveelheid aan stijlen en modellen. Hooded sweaters, sweaters zonder capuchon, polo’s en T-shirts met verschillende halsvormen en mouwlengtes. De Anvil collectie bestaat uit dameskleding, herenkleding en knderkleding. Maar ook een aantal accessoires maken deel uit van de collectie, waaronder caps.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Het motto van Anvil is ‘RESPONSIBILITY IS WOVEN INTO EVERYTHING WE MAKE’. Werknemers worden met respect behandeld, de werkplekken zijn veilig en Anvil zoekt steeds weer naar manieren om hun impact op natuur en milieu te reduceren. Het CSR-programma (Corporate Social Responsibility) staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen; wat onderdeel van het DNA van Anvil is.

Bedrukte Anvil shirts, polo’s of jassen?

Op deze pagina vindt u ons aanbod Anvil kleding die wij voor u kunnen bedrukken of borduren. U kunt online een offerte aanvragen door bij het artikel van uw keus het aantal, de maten, kleuren en type bewerking te kiezen. In 3 stappen is uw offerte aangevraagd. Of neem contact op via info@t-shirts.nl