Open filters

AWDis


AWDis kleding bedrukken
Het Engelse kledingmerk AWDis staat bekend om hun kleurrijke, casual kledingcollectie. Het merk biedt een enorme collectie sweats. De ‘Just Hoods’ sweater collectie is de meest uitgebreide lijn met dames-, heren- en kinderhoodies in maar liefst 101 verschillende kleuren.

De AWDis fashion collectie
Het merk biedt een hoeveelheid aan stijlen en modellen. Voor in de sportschool of als urban streetwear. Veel sweaters in diverse modellen met verschillende halslijnen en mouwlengtes. Maar ook polo’s, jogpants en diverse modellen truien. Altijd volgens de laatste fashion trends!

AWDis en MVO
AWDis hecht veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen; eerlijke & veilige werkomstandigheden en handel. AWDis werkt daarom alleen met WRAP (Worldwide Responsible Accredited Production) gecertificeerde producenten.

Bedrukte AWDis sweats?
Op deze pagina vindt u ons aanbod casual AWDis kleding die wij voor u kunnen bedrukken of borduren. U kunt online een offerte aanvragen door bij het artikel van uw keus het aantal, de maten, kleuren en type bewerking te kiezen. In enkele stappen is uw offerte aangevraagd. Of neem contact op via info@t-shirts.nl

Private label kleding
Wij kunnen voor u uw AWDis private label collectie produceren voor bijvoorbeeld uw eigen kledinglijn of bedrijfskleding. Onze ontwerpafdeling ontwerpt uw bedrukking of borduurwerk. U kunt een neklabel en hangtag met uw logo laten ontwerpen en bevestigen.