Fruit of the Loom

Fruit of the Loom is wereldwijd één van de bekendste producenten van textiel zoals T-shirts, hooded sweaters, broeken en hemden in een grote diversiteit aan kleuren en modellen. Het assortiment bestaat uit dames-, heren-, en kinderkleding.
Het merk bestaat al zo’n 160 jaar en staat bekend om de goede prijs-kwaliteit verhouding. De basiskleding van Fruit of the Loom is perfect geschikt voor promotionele doeleinden zoals werk- en bedrijfskleding, sportclubs, verenigingen of voor medewerkers op beurzen of festivals.

fruit of the loom kleding bedrukken

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De gehele collectie wordt maatschappelijk verantwoord geproduceerd met respect voor mens en omgeving. Zo wordt erop toegezien dat er geen kinderarbeid plaatsvindt en dat de kleding geproduceerd wordt in veilige fabrieken.

Fruit of the Loom collectie

T-shirts.nl biedt een ruim assortiment Fruit of the Loom kleding voor dames, heren en kinderen. Onder andere T-shirts, polo’s, hemden, sweaters en joggingbroeken in veel kleuren en verschillende prijsklassen. De kleding wordt vaak bedrukt door middel van zeefdruk. Transferdruk is ook mogelijk. Borduren van de Fruit of the Loom kleding behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Bedrukte Fruit of the loom T-shirts, sweaters of hoodies?

Op deze pagina vindt u ons aanbod Fruit of the Loom kleding die wij voor u kunnen bedrukken of borduren zoals T-shirts, truien, hoodies en broeken. Wilt u een vrijblijvende prijsopgaaf ontvangen? U kunt online een offerte aanvragen door bij het artikel van uw keus het aantal, de maten, kleuren en type bewerking te kiezen. In 3 stappen is uw offerte aangevraagd. Of neem contact op via info@t-shirts.nl

Private label kleding

Wij kunnen voor u uw Fruit of the Loom private label collectie produceren voor bijvoorbeeld uw eigen T-shirtlijn. Onze in-house DTP afdeling ontwerpt in overleg met u de bedrukking of het borduursel. U kunt een neklabel en hangtag met uw logo laten bevestigen. Hier vindt u meer informatie over private label kleding.