Gildan

Gildan kleding bedrukken

Gildan is een bekende Canadeese marktleider op het gebied van textiel. Het merk werd opgericht in 1984. De kleding van Gildan is perfect geschikt als werk- en bedrijfskleding, sportkleding voor sportclubs en verenigingen of promotioneel textiel voor op bijvoorbeeld beurzen en festivals.

gildan kleding bedrukken

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Op www.genuinegildan.com is meer informatie te vinden over hoe MVO deel uit maakt van deze fashion organisatie. Zo gaat de producent verantwoord om het water, afval en energie.

Gildan collectie

T-shirts.nl biedt een ruim assortiment Gildan kleding. Denk aan T-shirts, fleece en sportkleding voor vrouwen, mannen en kinderen. T-shirts.nl biedt verschillende, prachtige zeefdruk technieken waarmee de kleding bedrukt kan worden zoals high density, flock, discharge en glow in the dark of neon inkt. Transferdruk is ook mogelijk. Borduren van de Gildan collectie behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Onze professionele ontwerp afdeling helpt u graag verder met het deisign van uw drukwerk of borduurwerk.

Bedrukte Gildan kleding?

Op deze pagina vindt u ons aanbod Gildan kleding die wij voor u kunnen bedrukken of borduren zoals shirts, jassen en hooded sweaters. Wilt u een vrijblijvende prijsopgaaf ontvangen? U kunt online een offerte aanvragen door bij het artikel van uw keus het aantal, de maten, kleuren en type bewerking te kiezen. In 3 stappen is uw offerte aangevraagd. Of neem contact op via info@t-shirts.nl