Services

Naast het bedrukken of borduren van kleding en textiel kunnen wij meer voor jou betekenen om een totaal product te leveren.

Neklabels met jouw unieke logo, het per stuk verpakken, hangtags of artikelen op maat voor jou laten produceren. We noemen dit private label.

Heb je een idee? Wij werken het voor jou uit.

Textieldrukkerij Infinity textile printers

Textieldrukkerij Infinity textile printers

Laat jouw textiel bedrukken door de textieldrukkerij van T-shirts.nl. We bedrukken alleen aangeleverd textiel voor grote resellers.


Textiel en kleding bedrukken

Textiel en kleding bedrukken

Zeefdrukken is onze specialiteit. Van 1 kleur tot High density en full color, Sommige artikelen kunnen beter bedrukt worden met transfers zoals bijv. caps of voor kleinere orders met een full color logo maken wij transfers die we op de kleding persen. Er zijn verschillende soorten transfers zoals flex en sublimatie. Voor iedere order de beste oplossing! Ook DTG printing is voor sommige opdrachten een ideale oplossing. Je bent van harte welkom om al deze opties (op afspraak) te komen bekijken.


Textiel en kleding borduren

Textiel en kleding borduren

Voor sommige artikelen als caps, handdoeken en fleecevesten is borduren meer geschikt dan bedrukken. Voor een luxe uitstraling en slijtvaste bewerking. Ook 3D borduren op bij caps is mogelijk of het borduren en weven van badges of labels die we later dan op de textiel stikken of persen

Private label

Private label

Kleding laten ontwerpen volgens jouw wensen? Jij kiest de stof, kleuren, pasvorm, decoratie en wij laten het voor jou produceren. Eigen merklabels in een artikel dat wij uit voorraad leveren is uiteraard ook mogelijk. Private label is al mogelijk vanaf 100 stuks. Meer informatie over Private Label.

 

DTP studio

DTP studio

Onze ervaren DTP studio verzorgt het ontwerp van jouw logo voordat de textiel gedrukt kan worden. Ook als je geen goed (vector/eps) logo in je bezit heeft zorgen wij voor een perfect eindresultaat.

Logistiek

Logistiek

Wij werken samen met de DPD en verschillende koeriersbedrijven om jouw order op tijd te kunnen leveren.

Labels

Labels

Jouw eigen merklabel in een artikel dat wij vanuit voorraad kunnen leveren? Ook dat is mogelijk bij T-shirts.nl. We kunnen neklabels laten drukken, weven of jouw logo aan de binnenkant drukken in de nek.

Hangtags

Hangtags

Hangtags zijn kledingkaartjes. Voor retail en webshops een extra optie om jouw collectie nog meer uitstraling te geven met een gepersonaliseerde hangtag met jouw eigen logo.

Verpakken

Verpakken

De bedrukte of geborduurde artikelen kunnen wij ook per stuk voor je laten verpakken in plastic polybags en milieuvriendelijke papieren kraft zakken