Open filters

Softshell Jassen bedrukken


Softshell jassen bedrukken of borduren? | T-Shirts.nl

Bij ons vindt u alle soorten, smaken én maten softshells. Alle kleuren van de regenboog hebben wij beschikbaar in alle mogelijke maten. Voor dames, heren, kinderen en zelfs voor baby’s hebben wij een passend jasje. Wij assisteren u met plezier bij het maken van een keuze uit onze grote collectie. Neem een kijkje naar ons aanbod softshell jassen voor dames en softshell jassen voor heren.

Jassen hangen bij alle mensen in de kast. Tegenwoordig hangt daar steeds vaker een softshell jack tussen, kortweg ‘softshell’ genoemd. Een softshell jas vervangt de waterdichte buitenste en de isolerende middelste kledinglaag. De softshell jas is de tegenhanger van de hardshell: de regenjas. De softshells zie je volop in het straatbeeld en niet alleen als sportkleding!

 

Softshell jassen bedrukken

Softshell jassen bedrukken doet u voordelig en gemakkelijk bij T-shirts.nl. Softshell jassen worden ook als werkkleding, bedrijfskleding of promotiekleding enorm gewaardeerd. Een softshell jas is een ideaal medium om een missie mee uit te dragen omdat het gemakkelijk is softshell jassen te bedrukken. Daardoor zijn softshell jassen erg geschikt als promotiekleding. Wij vinden: voor elk bedrijf en evenement een eigen softshell. Een softshell bedrukken is simpel en snel realiseerbaar met elk denkbaar beeldmerk of logo.

Softshells bedrukken voor promotionele doeleinden

Goede kwaliteit én snel. Voor promotionele acties kunnen wij de softshells voorzien van elk logo of vignet. Tijdens beurzen en evenementen kunt u uw medewerkers aankleden met presentabele en uniforme promotiekleding.

Het bedrukken van een softshell; ook met bijzondere effecten!

Bij ons kunt u online softshells en andere kleding laten bedrukken. Wij garanderen kwaliteit en snelheid doordat we een eigen zeefdrukkerij hebben. In onze textieldrukkerij drukken we zonder problemen aantallen tussen de 5 en 10.000 stuks. We drukken full colour en tot 8 PMS kleuren. Ook op donkere kleding letten wij op een optimaal drukresultaat. Onze prijzen zijn laag en scherp: we kunnen dus goedkoop bedrukken. Ook door u zelf aangeleverde jassen en textiel kunnen we in onze drukkerij laten bedrukken.

 

Softshell jassen borduren

Softshell jassen borduren is een prachtige optie als de uitstraling subliem moet zijn. Alle emblemen en logo’s kunt u door ons laten borduren. We adviseren u ook graag over de exacte mogelijkheden.

Private Label sofshells

Een eigen jas of softshell ontwerpen kan ook bij ons. Gebaseerd op uw ideeën en de identiteit van uw bedrijf of vereniging kunt u uw eigen softshell ontwerpen. Wij laten deze softshell precies volgens deze wensen maken. Dit noemen wij ons ‘Private Label’ en het model wordt eventueel voorzien van uw label: ook het kleine labeltje in de nek is te ‘customizen’ en te voorzien van de naam van uw bedrijf.

Goedkope softshell jassen

Kwaliteit bepaalt de prijs van softshells en jassen. Wij leveren alle kwaliteiten, beginnend bij goedkope en redelijke kwaliteit jassen die geschikt zijn voor bijvoorbeeld promotietextiel. Alle goedkope promotionele softshells kunnen we goedkoop bedrukken. Wij leveren natuurlijk ook kwalitatief hoogstaande softshells.

 

Softshell jassen bedrukken regio Amsterdam

Een onbedrukte softshell leveren wij u binnen 1 à 2 werkdagen. Bedrukte of geborduurde softshells leveren we in overleg. U kunt erop rekenen dat gemiddeld binnen één week uw bestelling bij u geleverd kan worden. Zoekt u dus softshell jassen voor promotionele doeleinden of als werkkleding, kom dan langs in onze showroom in Hoofddorp, regio Amsterdam en laat u informeren en adviseren over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Wij bieden u meer: het comfort van een online bestelling enerzijds en de betrouwbaarheid van ter plekke kunnen komen kijken anderzijds. Wij ontvangen u graag met een kopje koffie en deskundig advies in onze showroom in Hoofddorp. Wilt u dus softshell jassen bedrukken of borduren in de regio Amsterdam ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt dan zelf onze collectie bekijken en voelen. Desgewenst sturen we ook monsters op om de maat en kleur vast te stellen. We zijn trots op de kwaliteit van ons zeefdrukwerk. Die laten we graag, door middel van een bedrukt voorbeeld, zien. Online bestellen kan ook. Dat gaat supersnel, supersimpel en betrouwbaar. Onze website t-shirts.nl vormt daarbij ons uitgangspunt; onze showroom het ijkpunt. Hopelijk neemt u met veel plezier een kijkje in onze collectie softshells.