B&C

B&C kleding bedrukken

B&C collection is een Belgisch merk en tevens fabrikant van moderne basiskleding en promotietextiel, opgericht in 1997. De productie van de collectie vindt plaats in Azië. Je vindt dames-, heren- en kinderkleding in het assortiment. B&C levert kleding van goede kwaliteit voor een prima prijs. Op deze pagina vindt u ons aanbod B&C kleding die wij voor u kunnen bedrukken of borduren.

B&C kleding bedrukken

De B&C collectie

B&C kiest bewust om hun kleding van ring gesponnen katoen te maken omdat dit volgens hen de beste keus is voor het bedrukken van de kleding. Daarnaast voelt ring gesponnen katoen prettig en zacht aan op de huid. De uitgebreide B&C collectie bij T-shirts.nl bestaat uit onder andere basics zoals poloshirts en T-shirts met lange en korte mouw. Maar ook jassen, sweaters, hoodies, bodywarmers, overhemden, blouses en fleece zijn goed vertegenwoordigd.

B&C en maatschappelijk verantwoord ondernemen

B&C is lid van de Fair Wear Foundation en steunt daarmee MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen). Het merk verbindt zich aan het de handhaving en instandhouding van de gedragscode die specifiek voor de kledingindustrie werd opgesteld. Daarnaast draagt B&C het label OEKO-TEX® STANDARD 100. Dit ecolabel waarborgt dat de grondstoffen, de tussenproducten en de eindproducten in het hele productieproces geen schadelijke stoffen bevatten.