Russell

Russell kleding bedrukken

Russell is een bekend kwaliteitsmerk. Het assortiment bestaat uit dames- en herenkleding met een zakelijke of sportieve uitstraling. Denk aan polo’s, fleece, T-shirts, softshell jassen met lange en korte mouw. Daarnaast vindt u een groot aanbod overhemden of blouses. Het merk biedt een grote hoeveelheid aan kleuren en styles.

De kleding van Russell wordt vaak besteld voor sportevenementen. Maar ook bedrijven bestellen de representatieve Russell kleding voor de werknemers. Sales medewerkers dragen bijvoorbeeld de blouses of overhemden met het bedrijfslogo als bedrijfskleding. Deze kleding wordt vaak bedrukt door middel van zeefdruk of transferdruk. Borduren van de collectie behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

russell kleding bedrukken

Russell kleding bestellen?

Op deze pagina vindt u ons aanbod Russell kleding die wij voor u kunnen bedrukken of borduren. Wilt u een vrijblijvende prijsopgaaf ontvangen? U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen door bij het artikel van uw keus het aantal, de maten, kleuren en type bewerking te kiezen. In 3 stappen is uw offerte aangevraagd. Of neem contact op via info@t-shirts.nl