Open filters

Overhemden


Overhemden bedrukken of borduren? | T-Shirts.nl

Een overhemd laat een serieuze en professionele indruk achter bij uw klanten. Een overhemd met uw opdruk zorgt voor herkenning. Zeker wanneer uw mensen regelmatig klanten bezoeken. Met een goed draagcomfort en een mooie pasvorm worden overhemden ook graag als vrijetijdskleding gedragen. Door een overhemd te bedrukken met een logo of slogan, is het een perfect medium om een bedrijfsboodschap of -identiteit mee uit te dragen. Met het juiste overhemd kleden u en uw werknemers zich altijd netjes en correct.

Wij hebben alle soorten en maten overhemden voor u. Voor verschillende gelegenheden hebben wij het passende overhemd. Zoekt u een overhemd met korte of lange mouwen, met borstzak en met geknoopte kraagpunten of juist zonder? Wij hebben overhemden in diverse kleuren die beschikbaar zijn in alle maten. Wij helpen u graag een keuze te maken uit deze enorme collectie. Wij beschikken over een mooi aanbod heren overhemden of dames blouses.

 

Overhemden bedrukken

Overhemden bedrukken doet u bij T-shirts.nl. Zoekt u voor uw werknemers passende bedrijfskleding in de vorm van overhemden? Dan is niet alleen de uitstraling belangrijk maar ook het draagcomfort. Bij ons bent u aan het juiste adres voor overhemden van goede kwaliteit, die prettig dragen en die u kunt laten bedrukken met uw bedrijfsnaam. Wij kunnen overhemden en andere bedrijfskleding in alle soorten en maten leveren en bedrukken. Voor de dames kunnen wij blouses bedrukken.

Overhemden bedrukken voor promotionele doeleinden

Overhemden bedrukken voor promotionele doeleinden doet u bij T-shirts.nl. Wij voorzien uw overhemd van het door u gewenste bedrijfslogo, beeldmerk of slogan. Een gedenkwaardige promotionele actie krijgt maximale aandacht met een bedrukt overhemd. Op beurzen en evenementen kunt u uw standbemanning kleden in representatieve en passende kleding.

Overhemden bedrukken: ook bijzondere effecten mogelijk!

Overhemden bedrukken doet u goedkoop en snel bij T-shirts.nl. Via onze website t-shirts.nl kunt u online overhemden of andere kleding door ons laten bedrukken. In onze textieldrukkerij kunnen we aantallen tussen de 5 en 10.000 stuks probleemloos bedrukken. We drukken alle formaten. Ook kunnen wij uw overhemden en andere kleding bedrukken met speciale inktsoorten en uitzonderlijke druktechniek. Wij laten u graag voorbeelden van overhemden zien.

 

Overhemden borduren

Voor een meer luxe uitstraling bieden wij borduren als prachtig alternatief. Geborduurde overhemden hebben een chique uitstraling. Wij kunnen alle beeldmerken, emblemen en logo’s borduren. We adviseren u graag over de mogelijkheden. Voor de dames kunnen wij blouses borduren.

Private Label overhemd

Wij kunnen elk model overhemd precies volgens uw wens laten maken. Iedere kleur en elk model is mogelijk. Wij noemen dit ons ‘Private Label’. Zelfs het kleine labeltje in de nek kunnen we voorzien van uw bedrijfsnaam.

Overhemden bedrukken: van reclame tot business gifts

Voor een eenmalig evenement wenst u een andere kwaliteit overhemd dan voor representatieve bedrijfskleding. Wij geven u een enorme keuze aan kwaliteit voor elk budget. Van goedkope overhemden voor eenmalige promotiekleding tot luxe en comfortabele modellen met een mix van katoen en lycra die wellicht meer geschikt zijn als businessgift of relatiegeschenk. Wij leveren het. Én natuurlijk alle kwaliteiten ertussen. Het beschikbare budget en uw doelstelling bepalen de kwaliteit die u wenst.

 

Overhemden bedrukken, borduren & bestellen regio Amsterdam

Wij begrijpen goed dat u eerst wilt zien wat u gaat bestellen. Daarom nodigen we u van harte uit in onze showroom in Hoofddorp, regio Amsterdam. Wilt u dus overhemden bedrukken in de regio Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zullen u met een kopje koffie en deskundig advies ontvangen. U kunt dan zelf uitgebreid onze collectie bezichtigen. Snel en gemakkelijk online bestellen kan ook. We kunnen u samples toesturen voor het nauwkeurig bepalen van maat en kleur. Wij kunnen al binnen 1 à 2 werkdagen onbedrukte overhemden leveren. Bedrukte of geborduurde overhemden leveren we in overleg. Gemiddeld leveren we uw bestelde bedrukte overhemden binnen één week bij u af. U kunt uw bestelling ook ophalen bij ons in Hoofddorp (regio Amsterdam).

Blouses bedrukken

Met een blouse kleden u en uw vrouwelijke werknemers zich netjes en correct. Een blouse laat een serieuze en professionele indruk achter bij uw klanten. Een bedrukte blouse zorgt voor herkenning, zeker wanneer uw mensen regelmatig klanten bezoeken. Als het draagcomfort goed is en het model modern, worden blouses ook graag als vrijetijdskleding gedragen.

Blouses bedrukken doet u goedkoop en snel bij T-shirts.nl. Wij hebben alle soorten en maten blouses voor u. Voor alle verschillende gelegenheden hebben wij de passende bedrukte blouse. Zoekt u een representatieve blouse? Wij kunnen blouses bedrukken in diverse kleuren in alle damesmaten. Wij helpen u graag een keuze te maken uit deze enorme collectie. Voor de heren kunnen wij overhemden bedrukken

Blouse bedrukken met uw bedrijfslogop>

Als u voor uw werknemers passende bedrijfskleding zoekt, is niet alleen de uitstraling maar ook het draagcomfort belangrijk. Wij kunnen blouses en andere bedrijfskleding snel en vakkundig bedrukken.

Blouses bedrukken voor promotionele doeleinden

Naast bedrijfskleding voor uw werknemers, hebben wij de geschikte kwaliteit promotionele blouses voor uw vereniging of promotionele actie. Voor deze doeleinden kunnen wij de blouse voorzien van een bedrijfslogo of beeldmerk. Op beurzen en evenementen kunt u uw standbemanning kleden in representatieve kleding.

Bedrukken Blouses: veel mogelijkheden

Wij hebben een eigen zeefdrukkerij waardoor kwaliteit en snelheid gegarandeerd zijn. En handig voor u: u kunt online bestellen. In onze textieldrukkerij kunnen we aantallen tussen de 5 en 10.000 stuks probleemloos bedrukken. Drukwerk tot 8 PMS kleuren en ook full colour zeefdruk is natuurlijk mogelijk. Op donkere kleding verzorgen wij een optimaal drukresultaat. Onze prijzen zijn zeer concurrerend! Ook kunnen wij uw blouses en andere kleding bedrukken met speciale inktsoorten en uitzonderlijke druktechniek. Wilt u iets echt speciaals waarmee u zich onderscheidt? We kunnen blouses bedrukken met speciale inkten zoals glitter, glow in the dark, goud, metallic, neon en zilver.

Blouses borduren

Blouses borduren zorgen voor een luxe uitstraling en is een prachtig alternatief voor bedrukken. Geborduurde blouses hebben een elegante uitstraling. Wij kunnen alle beeldmerken, emblemen en logo’s borduren. Voor de heren kunnen wij overhemden borduren

Private Label blouse Wellicht heeft u ideeën over hoe een blouse van uw bedrijf of vereniging eruit zou moeten zien. Ontwerpt u dan zelf een blouse. Wij laten hem precies zo maken. Iedere kleur en elk model is mogelijk. Dit is ons ‘Private Label’. Zelfs het kleine labeltje in de nek kunnen we voorzien van uw bedrijfsnaam. Van reclameblouses tot businessgifts

Wij geven u een enorme keuze aan kwaliteit voor elk budget. Van goedkope blouses voor eenmalige promotiekleding tot luxe en comfortabele modellen met een mix van katoen en lycra. En natuurlijk alle kwaliteiten ertussen. Het beschikbare budget en uw doelstelling bepalen de kwaliteit die u wenst.

Goedkope damesblouses

Wij leveren alle kwaliteiten. We noemden al dat de kwaliteit de prijs bepaalt. Wij kunnen u goedkoop redelijke kwaliteit blouses leveren die bijvoorbeeld geschikt zijn voor promotietextiel. Goedkope blouses kunnen we ook goedkoop bedrukken.

Blouses bedrukken of borduren regio Amsterdam

Wij begrijpen goed dat u eerst wilt zien wat u gaat bestellen. Daarom nodigen we u van harte uit in onze showroom in Hoofddorp. Wilt u dus blouses bedrukken in de regio Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zullen u met een kopje koffie en deskundig advies ontvangen. U kunt dan zelf uitgebreid onze collectie bezichtigen. Snel en gemakkelijk online bestellen kan ook. We kunnen u samples toesturen voor het nauwkeurig bepalen van maat en kleur. Wij kunnen al binnen 1 à 2 werkdagen onbedrukte blouses leveren. Bedrukte of geborduurde blouses leveren we in overleg. Gemiddeld leveren we uw bestelde bedrukte blouses binnen één week bij u af. U kunt uw bestelling ook ophalen bij ons in Hoofddorp (regio Amsterdam).