Open filters

Werkkleding bedrukken


Werkkleding bedrukken of borduren? | T-Shirts.nl

Werkkleding is een ruim begrip dat heel wat verschillende soorten kleding omvat. Gemeenschappelijke deler is de oerdegelijke kwaliteit en de wasbaarheid. Onder werkkleding rekenen wij alle mogelijke beroepskleding als een overall, bodywarmer, werkjas, of verkeersvesten maar ook shirts, polo’s, sweaters en werkjassen. Soms is functionaliteit voor werkkleding het meest belangrijk; soms speelt representativiteit ook een belangrijke rol. Dan wordt werkkleding meer bedrijfskleding. Meestal wordt werkkleding voorzien van een logo van het bedrijf. Maar naast ‘alleen’ een logo zijn ook andere afbeeldingen of uitdrukkingen mogelijk. Veel bedrijven hebben hun eigen collectie werkkleding of bedrijfskleding.

Voor alle verschillende soorten werk en voor alle maten van groot tot klein, hebben wij passende werkkleding. Een T-shirt met korte of lange mouwen, een stevige overall, een werkbroek, bodywarmer of pilot jack. Misschien zoekt u juist representatieve t-shirts of overhemden? Wij hebben werkelijk alle soorten en maten werkkleding voor u. Desgewenst helpen wij u graag een keuze te maken.

 

Werkkleding bedrukken

Voor uw werknemers zoekt u wellicht passende werkkleding of bedrijfskleding. T-shirts van goede kwaliteit die prettig dragen en die voorzien zijn van uw bedrijfsnaam. Verschillende beroepen behoeven verschillende beroepskleding. Maak daarbij ook de afweging of uw mensen regelmatig bij klanten over de vloer komen of op beurzen staan. Wij kunnen werkkleding en bedrijfskleding in alle soorten en maten leveren en bedrukken.

Bedrukken werkkleding; ook bijzondere effecten mogelijk!
U kunt uw bedrijfskleding online laten bedrukken. Wij hebben een eigen zeefdrukkerij waardoor wij u een prachtige kwaliteit en hoge snelheid garanderen. We zijn trots op ons printresultaat. We drukken alle formaten en we drukken de prijzen. Wilt u eens wat anders met uw werkkleding? We kunnen nog veel meer. We kunnen alle werkkleding zoals stofjassen en overalls bedrukken met speciale inktsoorten en een bijzondere druktechniek.

 

Werkkleding borduren

Naast zeefdruk, vinden wij werkkleding borduren een prachtige keuze voor het vastleggen van uw logo. Bijvoorbeeld geborduurde overalls hebben een luxueuze uitstraling en daarnaast zijn ze goed bestand tegen veelvuldig wassen. Voor sommige artikelen is borduren gewoonweg beter geschikt. Denkt u hierbij vooral aan fleece werkkleding en petjes en caps. U kunt ons alle emblemen en logo’s laten borduren maar graag geven wij u advies over de exacte mogelijkheden.

Werkkleding bekende merken
Ons assortiment biedt niet alleen een ruime keuze aan kwaliteiten, kleuren en maten, maar ook aan bekende merken. Zo kunnen we B&C, Russel en Beaver leveren.

Private Label werkkleding
Als u tussen onze overalls, stofjassen, workers en verkeersvesten, toch niet de werkkleding kunt vinden die u in gedachten hebt, kunt u bij ons uw eigen ontwerp laten produceren. Welke specifieke wensen en ideeën u heeft over bijvoorbeeld kleur en model maakt ons niet uit. Wij laten het precies zo maken. Dit wordt ons ‘Private Label’ genoemd. Een ontwerp met uw label omdat zelfs op het etiketje in de nek uw bedrijfsnaam kan komen te staan.

De kwaliteit van onze werkkleding
Wij bieden u een ruime keuze aan kwaliteit voor elk budget. We kunnen goedkope T-shirts leveren voor eenmalige promotiekleding tot luxe en comfortabele modellen met een mix van katoen en lycra. En natuurlijk alle kwaliteiten ertussen in. Uw budget en uw doelstelling bepalen de kwaliteit die u wenst.

 

Werkkleding bedrukken, borduren & bestellen

Wij nodigen u van harte uit in onze showroom te Hoofddorp en zullen u met koffie en deskundig advies verwelkomen. U kunt dan zelf uitgebreid rondkijken. We kunnen natuurlijk ook samples opsturen zodat maat en kleur precies te bepalen zijn.

Korte levertijd van de bedrukte werkkleding
Onbedrukte bodywarmers en broeken, parka’s en polo’s leveren wij al binnen 1 à 2 werkdagen. Uw bedrukte of geborduurde overall leveren we in overleg. Gemiddeld leveren we een bedrukte of geborduurde bestelling binnen één week bij u af. Naast afleveren bij u, kunt u ook uw bestelling in Hoofddorp ophalen.

Werkkleding: onze service, uw garantie
We bestaan inmiddels ruim twintig jaar. In die tijd bouwden we zorgvuldig onze klantenkring op. Die klantenkring was nooit zo groot en tevreden geweest als we niet zo zorgvuldig met onze service waren omgesprongen. Voorafgaand aan de definitieve bestelling bepalen we de kwaliteit door pasmaten en een drukproef ter goedkeuring te versturen.