Open filters
Sorteren op:

Bodywarmers dames

Bodywarmers zijn er voor alle jaargetijden. Als promotiekleding is de bodywarmer ideaal voor een kille zomeravond of juist als extra kledinglaag tijdens een koude winterdag. Als extra kleding voor en na het sporten, maar ook als werkkleding of bedrijfskleding wordt de bodywarmer graag gedragen. Bij het bedrukken van bodywarmers kan uw reclameboodschap uitgedragen worden, waardoor een bodywarmer geschikt is als promotiekleding. 

hoofdfoto

Bodywarmer dames Clique Hudson
vanaf € 30,40 p/s

XS, S, M, L, XL, XXL Vraag offerte aan

hoofdfoto
red
kobalt
dark navy
grey
black

Red

Bodywarmer dames B&C Zen
vanaf € 22,35 p/s

XS, S, M, L, XL, XXL Vraag offerte aan

Red
white
black
navy
red

Hoofdfoto

Bodywarmer dames 441F
vanaf € 30,95 p/s

XS, S, M, L, XL, XXL Vraag offerte aan

Hoofdfoto
black
dark olive
french navy
iron grey

Hoofdfoto

Bodywarmer dames STE 5530
vanaf € 36,80 p/s

XS, S, M, L, XL, XXL, *3XL Vraag offerte aan

Hoofdfoto
midnight blue
black opal

Dames bodywarmers bedrukken of borduren? 

Bodywarmers zijn er voor alle jaargetijden. Als promotiekleding is de bodywarmer ideaal voor een kille zomeravond of juist als extra kledinglaag tijdens een koude winterdag. Als extra kleding vóór en na het sporten, maar ook als werkkleding of bedrijfskleding wordt de bodywarmer graag gedragen. Wij hebben alle soorten, kleuren én maten bodywarmers voor u. Zowel dames bodywarmers als heren bodywarmers.

Dames bodywarmers bedrukken

Een bodywarmer voldoet prima aan alle eisen van bedrijfskleding. Een bodywarmer van goede kwaliteit, die prettig draagt en die voorzien is van uw bedrijfsnaam is een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf. Wij kunnen werkkleding en overige kleding in alle kwaliteiten en maten bedrukken. Voor promotiekleding kunnen wij bodywarmers goedkoop bedrukken met uw bedrijfslogo, uw beeldmerk of embleem. Wellicht heeft u een slogan of motto want ook die zijn prima, in elk formaat, op een bodywarmer te drukken. Met bedrukt textiel krijgt uw promoactie langdurig aandacht. Op beurzen en evenementen kunt u uw medewerkers uniform en representatief aankleden met passende promotiekleding. U vindt al een dames budget bodywarmer voor slechts €16,90 in onze collectie (excl. bedrukking).

Dames bodywarmers borduren

Naast zeefdruk is bodywarmers borduren een prachtige optie. Geborduurde bodywarmers hebben een stijlvolle uitstraling. Voor sommige items is borduren gewoon beter. Denk hierbij vooral aan fleece bodywarmers maar ook aan het borduren van petjes en het borduren van handdoeken.

Private Label bodywarmers
Wellicht vraagt uw bedrijf, evenement of vereniging om een eigen aanpak. Als u volgens speciale wensen en ideeën zelf een bodywarmer wilt ontwerpen, ook dan zit u bij ons goed. Wij maken een bodywarmer precies volgens uw ontwerp. Elke exacte kleur en model zijn mogelijk. Dit heet ons ‘Private Label’. Het kleine labeltje in de nek is zelfs te ‘customizen’ met uw logo.

Onze levertijden, samples en drukproeven
Onbedrukte bodywarmers kunnen wij al binnen 1 à 2 werkdagen leveren. Bedrukte of geborduurde bodywarmers leveren we in overleg. Meestal kan uw bestelling al binnen één week bij u afgeleverd worden. In Hoofddorp het assortiment bekijken en/of uw bestelling ophalen behoort ook tot de mogelijkheden. Vóór de definitieve bestelling bepalen we gezamenlijk de kwaliteit door samples, pasmaten en een drukproef ter goedkeuring te versturen.

Onze eigen zeefdrukkerij en DTP afdeling verzekert u van kwaliteit en snelheid. U kunt aantallen tussen de 5 en 10.000 stuks probleemloos laten bedrukken tot 8 PMS kleuren en met full colour zeefdruk. We kunnen goedkoop drukken en een goede kwaliteit leveren.

Op afspraak langskomen in onze showroom of online een offerte aanvragen
Kom op afspraak langs in onze showroom in Hoofddorp (regio Amsterdam), vraag hiervoor een offerte aan of neem contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag over alle mogelijkheden voor uw promotiekleding!