Open filters
Sorteren op:

Bodywarmers dames

Bodywarmers zijn er voor alle jaargetijden. Als promotiekleding is de bodywarmer ideaal voor een kille zomeravond of juist als extra kledinglaag tijdens een koude winterdag. Als extra kleding voor en na het sporten, maar ook als werkkleding of bedrijfskleding wordt de bodywarmer graag gedragen. Bij het bedrukken van bodywarmers kan uw reclameboodschap uitgedragen worden, waardoor een bodywarmer geschikt is als promotiekleding. 

Hoofdfoto

Stella Climber Wool-Like
vanaf € 40,30 p/s

XS, S, M, L, XL, XXL Vraag offerte aan

Hoofdfoto
Deep Metal Heather Grey
Dark Heather Grey

navy

Bodywarmer dames B&C Zen
vanaf € 22,35 p/s

XS, S, M, L, XL, XXL Vraag offerte aan

navy
Red
white
black
red

dark navy

Bodywarmer dames Clique Hudson
vanaf € 30,40 p/s

XS, S, M, L, XL, XXL Vraag offerte aan

dark navy
hoofdfoto
red
kobalt
grey
black

Hoofdfoto

Stella Climber
vanaf € 34,85 p/s

XS, S, M, L, XL, XXL Vraag offerte aan

Hoofdfoto
Black
Deep Metal
Off White
British Khaki
Royal Blue
French Navy
Red
Flame Orange

midnight blue

Bodywarmer dames STE 5530
vanaf € 36,80 p/s

XS, S, M, L, XL, XXL, *3XL Vraag offerte aan

midnight blue
Hoofdfoto
black opal

iron grey

Bodywarmer dames 441F
vanaf € 30,95 p/s

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL Vraag offerte aan

iron grey
black
dark olive
french navy
Hoofdfoto

Navy - 600

Bodywarmer Printer Dames Trial Vest
vanaf € 35,70 p/s

XS, S, M, L, XL, XXL Vraag offerte aan

Navy - 600
White - 100
Dark Navy - 616
Ocean Blue - 632
Fresh Green - 728
Black - 900
Steel Grey - 935

Dames bodywarmers bedrukken of borduren? 

Bodywarmers zijn er voor alle jaargetijden. Als promotiekleding is de bodywarmer ideaal voor een kille zomeravond of juist als extra kledinglaag tijdens een koude winterdag. Als extra kleding vóór en na het sporten, maar ook als werkkleding of bedrijfskleding wordt de bodywarmer graag gedragen. Wij hebben alle soorten, kleuren én maten bodywarmers voor u. Zowel dames bodywarmers als heren bodywarmers.

Dames bodywarmers bedrukken

Een bodywarmer voldoet prima aan alle eisen van bedrijfskleding. Een bodywarmer van goede kwaliteit, die prettig draagt en die voorzien is van uw bedrijfsnaam is een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf. Wij kunnen werkkleding en overige kleding in alle kwaliteiten en maten bedrukken. Voor promotiekleding kunnen wij bodywarmers goedkoop bedrukken met uw bedrijfslogo, uw beeldmerk of embleem. Wellicht heeft u een slogan of motto want ook die zijn prima, in elk formaat, op een bodywarmer te drukken. Met bedrukt textiel krijgt uw promoactie langdurig aandacht. Op beurzen en evenementen kunt u uw medewerkers uniform en representatief aankleden met passende promotiekleding. U vindt al een dames budget bodywarmer voor slechts €16,90 in onze collectie (excl. bedrukking).

Dames bodywarmers borduren

Naast zeefdruk is bodywarmers borduren een prachtige optie. Geborduurde bodywarmers hebben een stijlvolle uitstraling. Voor sommige items is borduren gewoon beter. Denk hierbij vooral aan fleece bodywarmers maar ook aan het borduren van petjes en het borduren van handdoeken.

Private Label bodywarmers
Wellicht vraagt uw bedrijf, evenement of vereniging om een eigen aanpak. Als u volgens speciale wensen en ideeën zelf een bodywarmer wilt ontwerpen, ook dan zit u bij ons goed. Wij maken een bodywarmer precies volgens uw ontwerp. Elke exacte kleur en model zijn mogelijk. Dit heet ons ‘Private Label’. Het kleine labeltje in de nek is zelfs te ‘customizen’ met uw logo.

Onze levertijden, samples en drukproeven
Onbedrukte bodywarmers kunnen wij al binnen 1 à 2 werkdagen leveren. Bedrukte of geborduurde bodywarmers leveren we in overleg. Meestal kan uw bestelling al binnen één week bij u afgeleverd worden. In Hoofddorp het assortiment bekijken en/of uw bestelling ophalen behoort ook tot de mogelijkheden. Vóór de definitieve bestelling bepalen we gezamenlijk de kwaliteit door samples, pasmaten en een drukproef ter goedkeuring te versturen.

Onze eigen zeefdrukkerij en DTP afdeling verzekert u van kwaliteit en snelheid. U kunt aantallen tussen de 5 en 10.000 stuks probleemloos laten bedrukken tot 8 PMS kleuren en met full colour zeefdruk. We kunnen goedkoop drukken en een goede kwaliteit leveren.

Op afspraak langskomen in onze showroom of online een offerte aanvragen
Kom op afspraak langs in onze showroom in Hoofddorp (regio Amsterdam), vraag hiervoor een offerte aan of neem contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag over alle mogelijkheden voor uw promotiekleding!