Open filters
Sorteren op:

Bodywarmers heren

Bodywarmers zijn er voor alle jaargetijden. Als promotiekleding is de bodywarmer ideaal voor een kille zomeravond of juist als extra kledinglaag tijdens een koude winterdag. Als extra kleding voor en na het sporten, maar ook als werkkleding of bedrijfskleding wordt de bodywarmer graag gedragen. Bij het bedrukken van bodywarmers kan uw reclameboodschap uitgedragen worden, waardoor een bodywarmer geschikt is als promotiekleding. 

Hoofdfoto

Stanley Climber Wool-Like
vanaf € 40,30 p/s

S, M, L, XL, XXL, 3XL Vraag offerte aan

Hoofdfoto
Deep Metal Heather Grey
Dark Heather Grey

forest green

Bodywarmer Sols Winner
vanaf € 13,05 p/s

XS, S, M, L, XL, XXL Vraag offerte aan

forest green
black
orange
red
navy
royal blue
Hoofdfoto

olive

Bodywarmer B&C Explorer
vanaf € 32,50 p/s

S, M, L, XL, XXL, *3XL Vraag offerte aan

olive
black
navy
red
beige
Bodywarmer B&C Explorer

navy

Bodywarmer B&C Men
vanaf € 22,35 p/s

S, M, L, XL, XXL, *3XL Vraag offerte aan

navy
white
black
red
Dark Grey
Bodywarmer B&C Men

forest green

Bodywarmer Sols Warm
vanaf € 17,95 p/s

S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL Vraag offerte aan

forest green
royal blue
charcoal grey
black
orange
red
navy
Hoofdfoto

grey

Bodywarmer Clique Hudson
vanaf € 30,40 p/s

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, *4XL Vraag offerte aan

grey
Dark Navy - 580
hoofdfoto
red
kobalt
black

black

Bodywarmer Clique Weston
vanaf € 29,75 p/s

XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL Vraag offerte aan

black
Hoofdfoto

black

Bodywarmer BY 046 Bubble
vanaf € 21,80 p/s

S, M, L, XL, XXL Vraag offerte aan

black
Hoofdfoto

Hoofdfoto

Stanley Climber
vanaf € 34,85 p/s

S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL Vraag offerte aan

Hoofdfoto
Black
Deep Metal
Off White
British Khaki
Royal Blue
French Navy
Red
Flame Orange

midnight blue

Bodywarmer STE 5430
vanaf € 36,80 p/s

S, M, L, XL, XXL, 3XL, *4XL, *5XL Vraag offerte aan

midnight blue
Hoofdfoto
black opal

french navy

Bodywarmer 441M
vanaf € 30,95 p/s

S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL Vraag offerte aan

french navy
black
dark olive
iron grey
Hoofdfoto

Real Navy

Bodywarmer Santino Oslo
vanaf € 35,40 p/s

XXS, XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL Vraag offerte aan

Real Navy
Black

Heren bodywarmers bedrukken of borduren?

Bodywarmers zijn er voor alle jaargetijden. Als promotiekleding is de bodywarmer ideaal voo een kille zomeravond of juist als extra kledinglaag tijdens een koude winterdag. Als extra kleding vóór en na het sporten, maar ook als werkkleding of bedrijfskleding wordt de bodywarmer graag gedragen. Wij hebben bodywarmers in veel kleuren en in alle maten. Zowel dames bodywarmers als heren bodywarmers.

Heren bodywarmers voor promotionele doeleinden?

Een bodywarmer voldoet prima aan alle eisen van bedrijfskleding. Een bodywarmer van goede kwaliteit, die prettig draagt en die voorzien is van uw bedrijfsnaam is een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf. Wij kunnen werkkleding en overige kleding in alle kwaliteiten en maten bedrukken. Voor promotiekleding kunnen wij bodywarmers goedkoop bedrukken met uw bedrijfslogo, uw beeldmerk of embleem. U vindt al een budget heren bodywarmer in onze collectie voor slechts €11,20 (excl. bedrukking).

Met bedrukte bodywarmers krijgt uw promoactie langdurig aandacht. Op beurzen en evenementen kunt u uw medewerkers uniform en representatief aankleden met passende promotiekleding. 

Heren bodywarmers borduren

Naast zeefdruk is bodywarmers borduren een prachtige optie. Geborduurde bodywarmers hebben een stijlvolle uitstraling. Voor sommige items is borduren gewoon beter. Denk hierbij vooral aan fleece bodywarmers maar ook aan het borduren van petjes en het borduren van handdoeken.

Private Label bodywarmers
Wellicht vraagt uw bedrijf, evenement of vereniging om een eigen aanpak. Als u volgens speciale wensen en ideeën zelf een bodywarmer wilt ontwerpen, ook dan zit u bij ons goed. Wij maken een bodywarmer precies volgens uw ontwerp. Elke exacte kleur en model zijn mogelijk. Dit heet ons ‘Private Label’. Zelfs het kleine labeltje in de nek is te ‘customizen’ met uw logo. 

Onze levertijden, samples en drukproeven
Onbedrukte bodywarmers kunnen wij al binnen 1 à 2 werkdagen leveren. Bedrukte of geborduurde bodywarmers leveren we in overleg. Meestal kan uw bestelling al binnen één week bij u afgeleverd worden. In Hoofddorp het assortiment bekijken en/of uw bestelling ophalen behoort ook tot de mogelijkheden. Vóór de definitieve bestelling bepalen we gezamenlijk de kwaliteit door samples, pasmaten en een drukproef ter goedkeuring te versturen.

Onze eigen zeefdrukkerij en DTP afdeling verzekert u van kwaliteit en snelheid. U kunt aantallen tussen de 5 en 10.000 stuks probleemloos laten bedrukken tot 8 PMS kleuren en met full colour zeefdruk. Ook op donkere kledij verzorgen wij een optimaal drukresultaat. We kunnen goedkoop drukken en een goede kwaliteit leveren.

Op afspraak langskomen in onze showroom of online een offerte aanvragen
Kom op afspraak langs in onze showroom in Hoofddorp (regio Amsterdam), vraag een offerte aan en neem contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag over alle mogelijkheden voor uw promotiekleding!