Santino

Santino kleding bedrukken

Santino is ruim 50 jaar geleden opgericht als familiebedrijf Vespo en bediend inmiddels een internationale markt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. Het merk levert moderne, frisse kleding met een perfect pasvorm. Wij kunnen de collectie in-house voor u bedrukken met één van moderne zeefdruktechnieken. Borduren behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

santino kleding bedrukken

De Santino collectie

De collectie op T-shirts.nl bestaat uit promotioneel textiel en casual bedrijfs- en werkkleding van goede kwaliteit in een ruime scala aan kleuren, materialen, maten en pasvormen. Deze kleding is beschikbaar voor zowel dames als heren. Denk aan T-shirts, sweaters, polo’s en fleecekleding. Op deze pagina vindt u onze collectie Santino textiel.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Santino voert een actief MVO beleid. Zo is het bedrijf aangesloten bij BSCI (Business Social Compliance Initiative). Het BSCI zet zich wereldwijd in voor de verbetering van de werkomstandigheden in het handelsverkeer. Daarnaast koopt Santino duurzame grondstoffen in volgens REACH richtlijnen en de Oeko-Tex certificering (ook wel eco-textiel). Het bedrijf steunt een aantal maatschappelijk betrokken initiatieven zoals de Ronald McDonald huizen en de Brothers and Sisters Nursery School Kotu in Gambia. 

Op deze pagina vindt u ons uitgebreide aanbod Santino kleding die wij voor u kunnen bedrukken of borduren. U kunt online in 3 stappen een vrijblijvende offerte aanvragen door bij het artikel van uw keus het aantal, de maten, kleuren en type bewerking te kiezen. Of neem contact op via info@t-shirts.nl