Open filters

Poloshirts bedrukken


Poloshirts bedrukken of borduren? | T-Shirts.nl

T-shirt.nl is de partner voor het laten borduren of bedrukken van poloshirts. Op T-shirts.nl treft u een omvangrijk aanbod poloshirts die u naar hartelust kunt laten designen door ons. Poloshirts borduren of poloshirts bedrukken is een zeer leuk initiatief om representatief mee te zijn. Uiteraard voorzien wij u graag van advies in de zoektocht naar bijvoorbeeld representatieve bedrijfskleding met uw bedrijfsnaam en bedrijfslogo. Wij kunnen poloshirts bedrukken met speciale inktsoorten en met bijzondere druktechnieken.

Polo's voor promotionele doeleinden
Voor promotionele doeleinden kunnen wij poloshirts borduren met elk voorstelbaar logo, beeldmerk of embleem. Hoort bij uw evenement een slogan of motto? Ook die borduren wij in elk gewenst formaat. Uw actie houdt langdurig zijn attentiewaarde met borduurde poloshirts. Wij borduren ieder shirt netjes, snel en goed.

Poloshirts bedrukken in plaats van borduren

Poloshirts borduren doet u het snelste bij T-shirts.nl. Voor geborduurde polo’s overleggen we altijd eerst over de precieze levertijd. Gemiddeld kan ook deze bestelling binnen één week a twee weken bij u geleverd worden. De keuze in kleuren, maten en bedrukking geven u enorm veel mogelijkheden.

Maar we kunnen meer! 
Denk aan het bedrukken of borduren van T-shirtshardloopshirtsjassen of kinderkleding. En bent u al bekend met ons assortiment accessoires? Laat bij ons voordelig uw petjes bedrukken, tassen bedrukken of paraplu's bedrukken. Leuk als relatiegeschenk of voor promotionele doeleinden zoals een vakbeurs of een zakelijke bijeenkomst.

Kom langs in onze showroom of vraag online uw offerte aan
Sommige klanten zweren bij het gemak van online bestellen. Anderen komen juist graag langs in onze showroom in Hoofddorp om zelf een keuze te maken en de keuze aan kleuren zelf te ervaren. Wij begrijpen het als u eerst wilt zien wat u bestelt. In onze showroom in Hoofddorp (regio Amsterdam) kunt u terecht voor ideeën en advies. Aan onze online klanten kunnen we natuurlijk samples opsturen om de maat en de exacte kleur te bepalen. Bekijk onze contactgegevens en laat snel en vrijblijvend een offerte op maat maken.