Open filters

Bella+Canvas


Bella+Canvas kleding bedrukken
Het kwalitatief sterke en moderne merk Bella+Canvas bestaat inmiddels zo’n 20 jaar. In 1998 werd Bella geïntroduceerd door Danny en Marco, de twee oprichters. ‘Bella’ is het dameslabel. In het jaar 2000 kwam daar het mannenlabel ‘Canvas’ bij. Het Amerikaans merk hecht waarde aan hun roots en daarom wordt het verven, snijden en assembleren in de USA gedaan. Dit staat garant voor kleding van hoge kwaliteit. Bella+Canvas biedt een fashionable collectie gebaseerd op de laatste trends. Denk aan festival looks en streetwear. Met kleding modellen die nu hip zijn zoals lange mannen shirts of juist cropped dames T-shirts.

De Bella+Canvas fashion collectie
Het merk biedt een hoeveelheid aan stijlen en modellen. Veel T-shirts in diverse modellen met verschillende halsvormen en mouwlengtes. Maar ook jassen, tanktops, sweatpants en pullovers.

Bedrukte Bella+Canvas T-shirts?
Op deze pagina vindt u ons aanbod Bella+Canvas kleding die wij voor u kunnen bedrukken of borduren. U kunt online een offerte aanvragen door bij het artikel van uw keus het aantal, de maten, kleuren en type bewerking te kiezen. In enkel stappen is uw offerte aangevraagd. Of neem contact op via info@t-shirts.nl

Private label kleding
Wij kunnen voor u uw Bella+Canvas private label collectie produceren voor bijvoorbeeld uw eigen kledinglijn of bedrijfskleding. Onze ontwerpafdeling ontwerpt uw bedrukking of borduurwerk. U kunt een neklabel en hangtag met uw logo laten ontwerpen en bevestigen.