Open filters

Continental


Continental kleding bedrukken
Continental ontwerpt, produceert en verkoopt sinds 1994 hoogwaardige kleding aan de textieldrukindustrie. Het merk is groot en bekend geworden met getailleerde dames T-shirts. Het was Continental die dit damesmodel introduceerde. Continental biedt een collectie casual dames-, heren-, unisex en kinderkleding zoals T-shirts, polo’s, sweats en tanktops in een enorme diversiteit aan kleuren en de laatste modellen. Het merk loopt voorop als het gaat om innovatief kledingdesign. De collectie is perfect geschikt voor promotieteams op bijvoorbeeld concerten, festivals of feesten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
De visie van Continental is een geheel duurzame kledingindustrie waar kleding geproduceerd wordt met een lage CO2 uitstoot, gebaseerd op duurzame productiemethoden en een sociaal verantwoorde productieketen. Continental hecht veel waarde aan ‘’eerlijke en schone” kleding.

Continental collectie bedrukken of borduren
T-shirts.nl biedt een ruim assortiment Continental kleding. Kies voor zeefdruk of transferdruk in alle mogelijke kleurcombinaties. Borduren van de Continental kleding behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Bedrukte Continental kleding?
Op deze pagina vindt u ons aanbod Continental kleding die wij voor u kunnen bedrukken of borduren. U kunt online een offerte aanvragen door bij het artikel van uw keus het aantal, de maten, kleuren en type bewerking te kiezen. In enkel stappen is uw offerte aangevraagd. Of neem contact op via info@t-shirts.nl

Private label kleding
Wij kunnen voor u uw Continental private label collectie produceren voor bijvoorbeeld uw eigen T-shirtlijn. Onze in-house DTP afdeling ontwerpt in overleg met u de bedrukking of het borduursel. U kunt een neklabel en hangtag met uw eigen logo laten bevestigen. Hier vindt u meer informatie over private label kleding.