Tee Jays

Tee Jays

Het in Scandinavië gevestigde kledingmerk Tee Jays creëert kleding van hoge kwaliteit voor de stijlbewuste man en vrouw. Het idee van Terry, de oprichter, was bij de oprichting om een T-shirt van de beste kwaliteit ter wereld te produceren. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een bekend modemerk en produceert kleding die rijk is aan details en comfortabel is om te dragen.

 

Tee Jays kleding bedrukken

Het modieuze modemerk Tee Jays is opgericht in 1976 in Alabama. Een gevestigd merk dus dat kwalitatief hoge en verfijnde fashioncollecties produceert. De kleding is uitermate geschikt om te bedrukken met de zeefdruk- of transferdruktechniek. Uiteraard hoort borduren ook tot de mogelijkheden.

De Tee Jays collectie

Het merk biedt een enorme diversiteit aan stijlen, kleuren en modellen voor dames en heren. Van hooded sweats, polo’s, sportkleding, (softshell) jassen en knitwear tot T-shirts met verschillende halsvormen en mouwlengtes.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Tee Jays hecht veel waarde aan MVO. Zo eist het modemerk van hun leveranciers dat ze correct omgaan met de afspraken rondom milieuvriendelijk produceren. De verf die gebruikt wordt, is azo-vrij en er wordt, waar mogelijk, gerecycled materiaal gebruikt. Ook ziet het bedrijf toe op goede werkomstandigheden voor hun productiemedewerkers.

 

Bedrukte Tee Jays shirts, polo’s of jassen?

Op deze pagina vindt u ons aanbod Tee Jays kleding die wij voor u kunnen bedrukken of borduren. U kunt online eenvoudig een offerte aanvragen. In enkele stappen is uw offerte aangevraagd. Of neem contact op via info@t-shirts.nl of bel ons via 023 – 5617595.

 

Private label collectie

Wij kunnen voor u uw Tee Jays private label kleding produceren voor bijvoorbeeld uw eigen kledinglijn of bedrijfskleding. Onze ontwerpafdeling ontwerpt uw bedrukking of broduurwerk. U kunt een neklabel en hangtag met uw logo laten ontwerpen en bevestigen.