Handdoeken bedrukken

hoofdfoto

Gastenhanddoek T1-30 30x50 cm 450gr/m²
vanaf € 0,70 p/s

30 x 50 cm Vraag offerte aan

hoofdfoto
anthracite
black
cream
Green
magenta
mint
navy blue
duck egg petrol
plum
red
royal blue
salmon pink
turqoise
white
Taupe
terra spice

hoofdfoto

Strandhanddoek T1-210 100 x 210 450 gr/m²
vanaf € 10,20 p/s

100 x 210 cm Vraag offerte aan

hoofdfoto
antracite
navy blue
white

hoofdfoto

Sporthanddoek T1-SPORT 30x130 cm 450gr/m²
vanaf € 2,05 p/s

130 x 30 cm Vraag offerte aan

hoofdfoto
white
antracite
black
green
lime
magenta
navy blue
red
royal blue
turqoise

hoofdfoto

Printhanddoek T1-PRINT 50 x 100 cm 400gr/m²
vanaf € 2,00 p/s

100 x 50 cm Vraag offerte aan

hoofdfoto
light grey
navy blue
red
white
yellow
black
green

hoofdfoto

Hamam Handdoek T1-HAM 100 x 180 cm 260 gr/m²
vanaf € 6,80 p/s

100 x 180 cm Vraag offerte aan

hoofdfoto
pink
white
red
light grey
orange
antracite
beige
blue
lime green
navy blue
turqoise
yellow

Handdoeken borduren of bedrukken?

Badtextiel geeft de gebruiker een gevoel van luxe en comfort. Dagelijks gebruiken mensen handdoeken op verschillende plaatsen en tijdstippen. Een dik, groot badlaken voelt heerlijk na het douchen thuis. Na het sporten voldoet een kleiner en dunner exemplaar. In de categorie badtextiel vallen natuurlijk artikelen als handdoeken en badlakens. Op een handdoek of badlaken kunt u prachtig uw logo borduren. Er bestaan meer manieren om uw logo in badstof te verwerken. Perfect als relatiegeschenk dus!

Een handdoek kan ook zeker bedrukt worden. Kies in dit geval een handdoek met een polyester band. Daar kan een sublimatietransfer op geplaatst worden. 

Handdoeken borduren

Bij de jacquardinweving wordt het ontwerp met een naam of uw logo over het hele doek ingeweven in de kleur die u wenst. Er worden in ieder geval twee kleuren gebruikt: één voor het doek en & eacute;én voor het logo. Als u meer kleuren inweving wenst, is dat gewoon mogelijk. Handdoeken worden zo op een prachtige manier van uw logo voorzien.

Een tweede manier om uw logo of naam op een badhanddoek te verwerken is door middel van rand inweving. Boven of onderaan de handdoek wordt een rand gemaakt waarin uw logo geweven is.

Een laatste methode om bijvoorbeeld uw logo in de handdoek te verwerken is de reliëfinweving. De badstof lusjes worden in verschillende hoogtes ingeweven. Door het hoogte verschil is uw logo zichtbaar. Dit is een zeer subtiele manier om uw logo te presenteren.

U kunt natuurlijk ook een combinatie van deze drie methodes kiezen. Er zal een geheel eigen ontwerp badhanddoek ontstaan. Voor dat wij tot productie over gaan, ontvangt u van ons een gedetailleerde uitwerking van het ontwerp. Zo krijgt u meteen een goede indruk van hoe uw badhanddoek eruit zal gaan zien.

Organic handdoeken en Fairtrade
In ons assortiment badtextiel hebben we vanzelfsprekend ook handdoeken opgenomen, gemaakt van 100% biologische katoen en geproduceerd onder maatschappelijk verantwoorde omstandigheden.

Korte levertijd van al onze badhanddoeken
Onbewerkte badtextiel leveren wij al binnen 1 tot 2 werkdagen bij u af. Uw geborduurde badtextiel leveren we in overleg met u af. U kunt hiervoor ongeveer een week levertijd aanhouden. Opsturen naar uw adres of ophalen in Hoofddorp zijn beide mogelijk.

Wij doen meer!
Bent u al bekend met onze overige textiel accessoires? Wij kunnen voor u bijvoorbeeld tassen bedrukkenpetjes bedrukken of paraplu's bedrukken. Leuk als relatiegeschenk, give-away of een beurs of als cadeau voor uw collega's! 

Komt u langs of ontvangt u liever een online offerte?
Naast onze webshop beschikken wij over een fysieke vestiging in Hoofddorp. Wilt u dus handdoeken borduren of bedrukken in de regio Amsterdam? Dan bent u bij ons van harte welkom! Met een kopje koffie en deskundig advies zullen we u rondleiden. Uiteraard kunnen wij u ook samples toesturen zodat u de maat en kleur precies kunt bepalen. Online een offerte aanvragen kan ook: supersnel en zeer betrouwbaar.