Handdoeken bedrukken


Handdoeken borduren? | T-Shirts.nl

Badtextiel geeft de gebruiker een gevoel van luxe en comfort. Dagelijks ge bruiken mensen handdoeken op verschillende plaatsen en tijdstippen. Een dik, groot badlaken voelt heerlijk na het douchen thuis. Na het sporten voldoet een kleiner en dunner exemplaar. In de categorie badtextiel vallen natuurlijk artikelen als handdoeken en badlakens. Maar ook het washandje, het gastendoekje, het golfdoekje en de badjas vallen in deze categorie. Op een handdoek of badlaken kunt u prachtig uw logo borduren. Er bestaan meer manieren om uw logo in badstof te verwerken.

 

Handdoeken borduren

Handdoeken borduren met de jacquardinweving wordt het ontwerp van bijvoorbeeld uw logo over het hele doek ingeweven in de kleur die u wenst. Er worden in ieder geval twee kleuren gebruikt: één voor het doek en & eacute;én voor het logo. Als u meer kleuren inweving wenst, is dat gewoon mogelijk. Handdoeken worden zo op een prachtige manier van uw logo voorzien.

Handdoek met randinweving

Een tweede manier om uw logo op een badhanddoek te verwerken is door middel van rand inweving. Boven of onderaan de handdoek wordt een rand gemaakt waarin uw logo geweven is.

Strandlaken met reliëfinweving

Een laatste methode om bijvoorbeeld uw logo in de handdoek te verwerken is de reliëfinweving. De badstof lusjes worden in verschillende hoogtes ingeweven. Door het hoogte verschil is uw logo zichtbaar. Dit is een zeer subtiele manier om uw logo te presenteren.

Badtextiel met een combinatie van deze drie weefmethodes kiezen

U kunt natuurlijk ook een combinatie van deze drie methodes kiezen. Er zal een geheel eigen ontwerp badhanddoek ontstaan. Voor dat wij tot productie over gaan, ontvangt u van ons een gedetailleerde uitwerking van het ontwerp. Zo krijgt u meteen een goede indruk van hoe uw badhanddoek eruit zal gaan zien.

 

Handdoeken bedrukken

Handdoekken bedrukken doet u voordelig en gemakkelijk bij T-shirts.nl.Wij kunnen alle textiel bedrukken en zo van een logo of beeldmerk voorzien. Bedrukken is de goedkoopste en snelstemanier. Het is mogelijk om online textiel door ons te laten bedrukken. Wij hebben een eigen zeef drukkerij waardoor kwaliteit en snelheid gewaarborgd zijn. De kwaliteit van onze badtextiel: van give away tot businessgifts

Voor een eenmalig evenement zoekt u een andere kwaliteit handdoek dan voor representatief cadeau. Wij geven u een ruime keuze aan kwaliteit voor ieder budget.

Organic handdoeken en Fairtrade

In ons assortiment badtextiel hebben we vanzelfsprekend ook handdoeken opgenomen, gemaakt van 100% biologische katoen en geproduceerd onder maatschappelijk verantwoorde omstandigheden.

Korte levertijd van al onze badhanddoeken

Onbewerkte badtextiel leveren wij al binnen 1 tot 2 werkdagen bij u af. Uw geborduurde badtextiel leveren we in overleg met u af. U kunt hiervoor ongeveer een week levertijd aanhouden.

Handdoeken bedrukken en online bestellen regio Amsterdam

Naast onze webshop beschikken wij over een fysieke vestiging in Hoofddorp. Wilt u dus handdoeken borduren of bedrukken in de regio Amsterdam? Dan bent u bij ons van harte welkom! Met een kopje koffie en deskundig advies zullen we u rondleiden. Uiteraard kunnen wij u ook samples toesturen zodat u de maat en kleur precies kunt bepalen. Online bestellen kan ook: supersnel en zeer betrouwbaar. Opsturen of ophalen in Hoofddorp zijn beide mogelijk.