Open filters

Kinderkleding bedrukken


Kinderkleding bedrukken? | T-Shirts.nl

Als we zeggen dat we kleding in alle maten leveren, hoort daar natuurlijk ook kinderkleding bij. Voor kinderen is het assortiment aan kleuren nog belangrijker. Dus is de keuze aan kleuren reuze! Wat voor kinderkleding u ook zoekt en aan welke gebeurtenis of situatie u ook denkt: wij hebben geschikte kinderkleding. Of u nu een nette kinderpolo zoekt of juist een kek kinder T-shirt; met korte, lange of juist zonder mouwen. Misschien zoekt u juist een kindersweater, een kinder softshell jas of joggingbroek? Wij hebben alle smaken, soorten en kleuren kinderkleding. Kinderkleding bedrukken doet u voordelig en gemakkelijk bij Inter Sportswear: de specialist in de bedrukking en borduring.

Kinderkleding goedkoop bedrukken

Kinderkleding bedrukken doen we voor elk voorstelbaar logo, beeldmerk of embleem. Hoort bij een evenement een slogan of motto? Ook die kinderkleding bedrukken wij in elk gewenst formaat op een klein shirt of kindersweater. Uw actie houdt langdurig zijn attentiewaarde als die terug te vinden is op bedrukte kinderkleding. Elk formaat kinderkleding bedrukken wij.

Kinderkleding bedrukken: bijzondere effecten
Wij hebben een eigen zeefdrukkerij en daardoor kunnen we maximale kwaliteit en snelheid garanderen. Voor kinderkleding wilt u natuurlijk iets bijzonders hebben. Iets waar kinderen helemaal voor zullen vallen. Reken maar dat dit is wat kinderen aanspreekt. Dus dragen ze uw kinderkleding graag en vaak. Laat dus kinderkleding bedrukken bij Inter Sportswear.

Snel geleverd en eigen ontwerp mogelijk
Wellicht heeft u zelf de ultieme sweater of polo voor ogen en wilt u die gerealiseerd zien. U bent bij ons aan het juiste adres als u kinderkleding naar uw ideeën wilt laten maken. Alle kleuren en modellen zijn mogelijk. Dit noemen wij ons ‘Private Label’. Uw ontwerp draagt echt uw label want het is mogelijk om zelfs het kleine labeltje in de nek te ‘customizen’ en van uw bedrijfsnaam te voorzien. Onbedrukte kinderkleding leveren we doorgaans al binnen 1 à 2 werkdagen. Voor bedrukte of geborduurde kinderkleding overleggen we altijd eerst over de precieze levertijd. Gemiddeld leveren we ook deze bestelling binnen één week bij u af.

Kinderkleding borduren

We kunnen ook voor u kinderkleding borduren. Borduren is een fraaie keuze. Geborduurde shirts hebben een chiquere uitstraling die langer zijn waarde behoudt. U kunt ons alle logo’s en emblemen laten borduren op de kinderkleding.

Maar we kunnen meer! 
Denk aan het bedrukken of borduren van T-shirts voor damesT-shirts voor heren. Ook kunt u o.a. hardloopshirtsjassen en sweaters laten bedrukken of borduren. Bent u al bekend met ons assortiment accessoires? Of laat bij ons voordelig uw petjes bedrukken of paraplu's bedrukken. Leuk als relatiegeschenk.

Koms langs in onze showroom of vraag uw offerte online aan
Wij zijn gevestigd in de regio van Amsterdam, namelijk Hoofddorp. Wilt u dus kinderkleding bedrukken in regio Amsterdam? Neem dan contact met ons op voor een bezoek aan onze showroom of laat direct een vrijblijvende offerte op maat maken. Laat u inspireren door ons grote assortiment aan kinderkleding. Wanneer u uw kinderkleding laat bedrukken, lopen uw kinderen of andere kinderen er binnen de kortste keren hip, trendy en in ieder geval origineel bij. Wij helpen u graag verder!