Petje bedrukken


Petjes bedrukken of borduren? | T-Shirts.nl

Wij hebben een groot assortiment petjes en caps in allerlei kleuren en modellen. Deze petten zijn perfect om een boodschap of bedrijfsnaam uit te dragen. Een logo, afbeelding of een slogan op petten bedrukken vormt geen enkel probleem. Bekijk onze collectie petjes en laat ons vrijblijvend en snel een op maat gemaakte offerte maken.

Petten bedrukken

Petjes bedrukken was nog nooit zo makkelijk als bij Inter Sportswear. Alle soorten en maten caps, hebben wij voor u onder de pet. Baseball caps, trucker caps, sport caps, army caps, winter caps, promo caps. Wij hebben alle soorten, smaken én maten caps voor u. Of u nu een beanie cap of New York Yankees caps zoekt, wellicht fitted caps of flexfit caps? Wij hebben caps in alle kleuren van de regenboog en beschikbaar in alle maten voor dames, heren, kinderen en zelfs baby’s. Petten zijn meestal qua maat enigszins aan te passen; de zogenaamde flexfit cap. 

Petjes bedrukken als promotiekleding
Veel werknemers dragen graag een pet. Zoekt u een passende cap bij uw bedrijfsimago? Wij kunnen petjes bedrukken van goede kwaliteit leveren die prettig dragen. Ook andere werkkleding en bedrijfskleding kunnen wij in alle soorten en maten bedrukken. Overweegt u een promotionele actie of wilt u petten opnemen in uw standaard bedrijfskleding assortiment? Misschien zoekt u een cap voor uw vereniging of sportclub? Wij hebben te allen tijde de geschikte kwaliteit promotioneel textiel en accessoires leverbaar. Voor promotionele plannen kunnen wij uw petjes bedrukken van elk bedrijfslogo, beeldmerk of vignet. Ook een slogan of motto zijn prima in elk gewenst formaat op een trucker cap te drukken. De maat van de pet is bepalend voor het maximale formaat bedrukking. Een promoactie krijgt langdurige aandacht met het petjes bedrukken. Op beurzen en evenementen kunt u uw medewerkers onmiskenbaar onderscheiden met flitsende sport caps.

Petjes bedrukken: speciale effecten
We kunnen textiel en petjes bedrukken en op die manier van een logo voorzien. Petjes bedrukken is daarvoor de goedkoopste en snelste manier. Wij hebben een eigen zeefdrukkerij wat maakt dat kwaliteit en snelheid zeker zijn. In onze textieldrukkerij kunnen wij aantallen tussen de vijf en 10.000 stuks petten bedrukken. We drukken tot acht PMS kleuren en natuurlijk is ook full color zeefdruk mogelijk. Wij zorgen er voor dat ook op donkere kleding een maximaal drukresultaat gehaald wordt. Door onze concurrerende prijzen kunnen we goedkoop bedrukken. We drukken alle maten kledij dus kunnen we ook babykleding bedrukken of kinderkleding bedrukken. Hiernaast kunnen wij uw petjes bedrukken met speciale in ktsoorten en met unieke druktechnieken: drukwerk in hoge printkwaliteit en ook 3D, he t zogenaamde ‘high density’ drukwerk, kunnen wij in huis produceren. Als u werkelijk eens iets anders wenst, kunnen we met speciale inkt de caps bedrukken met goud, zilver, glitter, glow in the dark, neon en metallic. In onze drukkerij bedrukken we ook door u aangeleverde textiel.

Petten borduren

Petten borduren is een prachtige optie naast de hoge kwaliteit zeefdruk die wij bieden. Borduurde petten hebben een luxueuze uitstraling. Wij kunnen alle emblemen en logo’s op petten borduren. We geven u graag advies over de mogelijkheden.

Private Label petjes bedrukken
Mocht u toch niet helemaal precies kunnen vinden wat u zoekt , dan kunt u naar eigen wens een pet of cap ontwerpen. Wij kunnen die caps precies zo laten maken met elke gewenste kleur. Dit is wat wij ons ‘Private Label ’ noemen. Uiteindelijk draagt dit ontwerp uw label: het kleine labeltje kunnen we ook voorzien van uw bedrijfsnaam.

De kwaliteit van petjes bedrukken: van promo caps tot businessgifts
Voor een kortstondig evenement zoekt u een andere kwaliteit sport caps dan voor representatieve doeleinden. Wij geven u een ruime keus aan kwaliteit voor elk budget. We kunnen petjes goedkoop leveren voor eenmalige doeleinden en met army caps en winter caps leveren we ook de meer comfortabele modellen die wellicht beter geschikt zijn als businessgift of relatiegeschenk. Alle kwaliteiten ertussen inleveren we ook.

Het budget en de doelstelling bepalen welke kwaliteit daarbij past. We noemden al dat de kwaliteit de prijs van de pet bepaalt. Omdat wij alle kwaliteiten ter beschikking hebben, kunnen we ook goedkoop redelijke kwaliteit caps leveren, geschikt voor bijvoorbeeld promotioneel textiel. 

Onze levertijd
Onbedrukte caps kunnen we al binnen 1 à 2 werkdagen afleveren. Uw bedrukte of geborduurde caps kunnen gemiddeld binnen één week bij u geleverd worden. Daarover hebben we altijd van tevoren overleg . U kunt uw bestelling ook bij ons in Hoofddorp ophalen. We kunnen een proefpetje opsturen zodat u de maat en kleur precies kunt bepalen. We zijn trots op ons zeefdrukwerk. Ook daarvan sturen we dus graag een voorbeeld op. Caps online bestellen kan ook. 

Onze tevreden klanten
We hebben in de twintig jaar van ons best aan een grote tevreden klantenkring opgebouwd. Daartoe behoren grote bedrijven en verenigingen als Teva, Crocs, KLM, Scotch & Soda, Men at Work, Artis, en Keune. Wij leveren en bedrukken regelmatig een enorme hoeveelheid textiel voor hen. Onze caps zijn ook te koop in toeristen winkels in Amsterdam. Ze zijn dan geborduurd met de eigen ontwerpen van die winkels. Wij zijn een groothandel voor petjes en caps en leveren daarom geen enkele stuks.

Maar we kunnen meer! 
Denk aan het bedrukken of borduren van T-shirts voor damesT-shirts voor heren. Ook kunt u kinderkleding laten bedrukken of borduren. Bent u al bekend met ons assortiment accessoires? Laat bij ons voordelig uw tassen bedrukkenpetjes bedrukken of paraplu's bedrukken. Leuk als relatiegeschenk.

Kom langs in onze showroom of vraag online uw offerte aan
Die uitgebreide en tevreden klantenkring hadden we nooit opgebouwd zonder goede service te verlenen. We bepalen vooraf met u de kwaliteit door ter goedkeuring van te voren monsters, pasmaten en een drukproef toe te sturen. Maar wij garanderen meer. Het gemak van online bedrukken en bestellen enerzijds en als u graag komt kijken, kan dat ook. Wij garanderen overall betrouwbaarheid. Onze website t- shirts.nl is ons startpunt en onze showroom in regio Amsterdam, Hoofddorp is het ijkpunt. De koffie staat altijd voor u klaar! Wilt u dus petjes bedrukken in Amsterdam? Neem dan contact met ons op en laat vrijblijvend en snel uw offerte op maat maken.