Open filters

Sweaters bedrukken


Sweaters bedrukken of borduren?

Bij ons kunt u perfect terecht voor sweaters, truien en hoodies bedrukken. Via T-shirts.nl bieden wij u een grote collectie sweaters aan met allerlei maten en modellen welke uitstekende bedrukt kunnen worden. Met een capuchon, met een rits of een basis trui. Wij kunnen ieder logo, embleem of ieder afbeelding snel en gemakkelijk drukken. Ook borduren behoort tot de mogelijkheden. Vanaf €4,80 vindt u al budget sweaters en truien bij ons in de collectie. Bekijk hier onze dames sweaters en heren sweaters.

Sweater of hoodie met uw logo?

Een bedrukte sweater of hoodie met uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam is een effectieve manier voor reclamedoeleinden of teambuilding. Dit doen wij netjes, snel en met hoogstaande kwaliteit. Wellicht gebruikt u voor beurzen en evenementen een slogan of motto? Een dergelijke tekst is ook prima in elk gewenst formaat te drukken. Dit kan aan de voor- of achterkant van het kledingstuk. Geef uw promoactie onvergetelijke aandacht met bedrukte sweaters. Onze klanten zijn o.a. bedrijven, sportclubs, evenementen organisaties, verenigingen en scholen.

Over onze textieldrukkerij

We drukken alle maten kleding dus kunnen we ook een baby sweater bedrukken of kindersweaters bedrukken. In onze eigen zeefdrukkerij zijn kwaliteit en snelheid gewaarborgd. Onze textieldrukkerij kan aantallen tussen de 10 en 10.000 stuks zonder probleem leveren. We drukken tot 12 PMS kleuren en natuurlijk is ook full color mogelijk. Ook op donkere kleding zorgen wij voor een optimaal drukresultaat.

Alternatieven voor bedrukte sweaters of truien

Wij kunnen al uw textiel van een logo of beeldmerk voorzien. Bedrukken is daarvoor een goedkope en snelle manier. Naast sweaters bedrukken, kunnen wij ook allerlei andere kleding bedrukken! Denk hierbij voorbeeld aan:

Sweaters borduren

Borduren is een prachtige optie naast zeefdruk. Geborduurde sweaters hebben een luxueuze uitstraling. Voor sommige artikelen als caps, handdoeken en fleece is borduren gewoonweg beter geschikt. Wij kunnen alle beeldmerken en logo’s borduren. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Onze klanten
Met ruim 20 jaar ervaring in zeefdruk/borduren en textiel zijn wij trots op de klantenkring die wij hebben opgebouwd zoals KLM, Keune, Plan Nederland, De Telegraaf, Bodyshop en Q8. Maar ook veel kleine bedrijven en verenigingen weten ons te vinden voor bedrijfskleding of promotiekleding; SV Hoofddorp, sportschool Jeroen Maas, restaurant Zoet en Zalig, Autobedrijf Lexpoint, Kaj Munck College, Claus Party Service, Papa's Beachhouse, Irdeto en Jump Skillz zijn enkele klanten uit de Haarlemmermeer.

Komt u langs in onze showroom of vraagt u online uw offerte aan?
In onze showroom in Hoofddorp (regio Amsterdam) kunt u terecht voor ideeën en advies. Hier kunt u op uw gemak onze grote collectie textiel komen bekijken. We hopen dat u belt of even langskomt op ons hoofdkantoor. Wij vertellen u graag de mogelijkheden voor het laten bedrukken of borduren van sweaters of ander textiel. Bekijk onze contactgegevens en laat makkelijk en vrijblijvend een offerte op maat maken.